lillsjön

shululu där  !
jo sahar kom hem till mig och vi drog till vasaparken satt där till fem tiden och där efter kom två tuffingar och hämtade oss där ifrån och vi åkte till lillsjön, vi solade och badade jag som en fegis det tog mig en halv timma tills jag gick i till mitten av sjön och badade. det var skit äckligt vatten men det var varmt o mycket skönaren ågelsjön ..
vi hade jätte trevligt faktist, skratt, bråk och bad plus suuullnig !
haha ska ladda upp massa bilder nu från lite olika saker vi har gjort. och om det är för många så måste jag ursäkta eftersom sahaar tvingade mig till det ! ..
nu har jag duschat och nu är hon inne så skönt att vara brunt o fräch och slippa allt smink !!!
imorgon kanske det blir varamon får se =) .. hoppas ni alla har haft en bra dag i det fina vädret. puss / sa-ma









solbränd

ah maria berätta vad vi gjord igår. fanns inget spec o berätta
förutom att jag e helt solbränd. svider överallt. & smarta sahar använder inte solkräm. Mamma ville döda mig när jag kom hem, hon hatar när jag solar mig brun, hon säger att man ser ut som iranska arbetare sådära slavar o sånt!.. men som sagt alla tycker olika. nu kanske jag o maria drar till vasa sitter där o chillar lite tills 5 då vi kanske ska me två araber till någon sjö, eller så drar vi o hittar på något me aawat o sirre, får se hur det blir :P .. Ska soola mer idag mmh, haha får bara inte bli för bränd. Idag morse vakna jag vid 7 för jag hade körlektion, På vägen till lindövägen, så sved dt i mina ben o under ögat & dt va så varmt att man ville hoppa i någonstans o bara bada. men jag fick gå hem o sitta lite vid datan kolla tv tills alla vaknat . Men nu ska ja dra mig puss på er :D mamma säger att jag va kopia lila tjejen på bild här nedanför.. kan fatta vrf alla i släkten älska mig haha, hon e sjutk sööt. söta hanna<3 / sahaar



 

falska

hej alla ..
sitter framför datorn och har varit uppe sen 05:09 helt sjuk att jag inte kunde sova..
igår mådde jag så dåligt satt jag spydde när jag kom hem och så hade jag feber mamma fixade tablett och te så jag kunde få lite sömn i natt men nej det blev inte så bra .. vaknar upp och det känns som att min kropp är i tusen bitar orkar inte göra nått men vill gå ut i den varma soleeeen ! men fråan är om det verkligen är bra för mig överhuvudtaget allså, mamma säger att det är för jag har vart i solen för mycket och doppar mig alrid.. visst det kan kanske stämma .
igår tidigt på morgonen gick vi iaf till badhuset med kusinerna sabri och samir och alen sahaar rani, det var trevligt och kul faktist, sabri drog tidigt han skulle spela match ,ed syrianska haha undra hur det givk för min gulliiiiis ! sen där efter vid 3 drog jag till jobbet jobbade och gick o träffade sahaar och det var då jag mådde så dåligt .. förstår inte vart det kommer ifrån? ..
nu är frågan vad ska man göra idag ? man vill vell heller inte bara ligga hemma bara för att man är sjuk..
vi lär hitta på något som vanligt =)
måste tilllägga att det är så irriterande att höra alla lyssan på min bror michael jackson nu när han är borta, innana dom hade inte någon av hans låtar. men nu bara för han är död så ska just ALLA lyssna på hans låtar. orka vara FALSKA !
ha en bra dag iaf  puss o kram /mariajackson



090628

Hejsan.
Befinner mig i växjö fortfarande.Åker hem idag vid 5 tiden.
Nu ska jag berätta lite om dagarna som har spenderats här i växjö och ladda upp lite bilder :).
När vi kom fram blev vi hämtade av min systers två kompisar och åkte hem till dem eftersom klockan ändå var 8 någonting så det fanns ju inte mycket att göra på en torsdag vid den tiden så vi satte oss hemma och börja dricka och röka vattenpipa och sånt.det var jätte trevligt o kul men det spåra nog ur för mig och jag blev illamående as usual.
Vakna upp dagen därpå med en fet baksmälla och hade huvudvärk men det kunde väl inte hindra oss från att hitta på något.man måste ju utnyttja vädret liksom när det är så här soligt och fint!
Vi tog en runda i stan o shoppa lite,det va REA överallt,Me like :) o sen tog vi en snabb fika och efteråt åkte vi till en jätte fin sjö och satte oss i båten.det börja med lite vin och musik och slutade med fiskande o solande.trevligt trevligt!
På kvällen åkte vi in till stan och satte oss på en mysig bar.inget drickande för mig måste jag säga men det var nog lika bra det.
Vi vakna upp dagen efter och det var så härligt väder så vi bestämde oss för att åka och bada på stranden och det gjorde vi :) inte nog med strand så åkte vi vidare till ett gammalt slott och det var sjö runt omkring hela slottet,där bada vi ännu en gång,måste säga att det var lite kyligt i början men det blev varmare o varmare kändes det som.
Nu är det söndag och man känner sig helt seg och då gör man vadå?jo då går man och lägger sig på gräsmattan och njuter av 27 graders värme :).
Det var allt jag hade och berätta för er om våra få dagar i fina växjö :) Btw måste säga en grej jag läste i en bok här i växjö lät lite konstigt men trovärdigt med tanke på allt grönt jag sett här haha..Växjö är Europas mest gröna stad..wierd men det kan nog stämma med tanke på all träd o skog som finns här..
Här kommer lite bilder !:)



                                                                                             
Glömde säga att jag har färgat mig blont.hihi
Im out/ Nazii



Saknar iran

Kan börja berätta vad som hände idag, när vi va i badhuset. va en kille som va brun o skit söt. påminer mig om en gamal killkompis från stkhm. Iaf maria kollar in honom & hon bara dt e sån kropp en kille ska ha,. inte för mkt muskler o inte för liten, jag bara vrf säger du dt till mig för, säg dt till honom ist. drev med henne. hon bara okej? aa ska säga. gå du.. Ja bara jaja som om du våga, sen hon bara vad får jag om jag frågar, ja bara äran att fråga, ne men vad vill du ha ?? .hon bara glass. Ja bara okej köör på.. Killen går förbi, vi e i poolen, Hon skricker efter honom. hon bara eey duu hallå. han vände sig om, hon bara aa du kom.. Han kommer, hon bara ; jag ville bara säga att du har fin kropp, helt perfekt du ska inte träna mer o du ska inte gå ner :D .. han skrattar o bara taack. hon bara bli inte tjoock bara. han döör av garv o jag oxå. kunde inte simma så mycket jag garva.. haahahah helt sjukt

sen efter när ja kom hem.. ringer min prinsessa mig, Yasaman, (mammas kompis dotter) o frågar om jag ska komma till himpa fältet eftersom alla va där o grilla o hade dt mysigt.. Ja bara okej bara förhennes skull ... Jag går ditt är me alla barn medan männen lagar maten o kvinnorna softar haha.. sen ser vi en helikopter kommer o landar i himpan.. alla verkligen alla gicvk runt den. börja undra vad dt va. o jag kom på att dt e en tjej som skulle gifta sig hennes helikopter.. efter alla fråga hit o dit.. så kom bruden  tre limosinen. finaaste brudkläningen. o satt sig i den o åkte mot borgen. skit grymt faktist.... Min drööm är verkligen
två vita hästar o en vagn..
men vi får se hur dt blir :D ... iaf efter dt så ringer jag frodo dt första jag säger, utan hej o jag vet inte vad.. jag bara JAG ÄR AVUNDSJUK,. han bara varför hjärtat. sen förklara jag allt. gissa vad han säger ??  gå gift dig med en rik arab .. han skäms inte :O ... iaf ... träffade maria efter ett tag o gick till coffehaouse.. träffade på rani o några där.. killen från badet satt där oxå hahaha..  Rani e min bal dejt till nästa år.. han e min ... sen slog jag alen för han har lurat mig taski taski... imorron ska jag upp tidigt. ska träffa maria kvart i tio.. Sedan ska vi till badet träffa samir o co...





Den här låten påminner mig så mycket om Iran :

Man vaknar upp, solen skiner in genom fönstret, känner kalla luften från ac. Sätter sig runt duken tillsamans med alla andra, äter nonetase panir ba chaei. umdås med alla kusiner/släktingar fram till lunch. Tar en tupp lur efter man har ätit. vaknar upp väntar tills det blir lite mörkare ute, hör azan vid tio tiden, finaste man kan höra i iran. Sätter sig i bilen och hittar på något, eller drar ner till stan.Så underbar känsla det är att uppleva det här. Saknaaar det så mycket 

Ut o festa med mamma ??

Fick en kommentar nyss.


Postat av:

Skulle du kunna gå ut och festa med din egen mamma? :S Hur gammal är hon?

Klart jag skulle kunna, hon är 37 år & jag har gjort det ett antal gånger. tycker inte dt är fel folk som känner mig, vet säkert varför jag brukar vilja dra ut med min mamma & varför hon drar ut. Lxm bara för man är en mamma, lite äldre behöver dt inte betyda att hon ska sitta hemma & va en hemmafru hon har mig till hjälp hemma. hon har stora barn som klara sig. & hon vill oxå ha kul presic som alla andra har. & bara för hon drar ut ibland behöver dt inte betyda att hon raggar killar, eller dricker sig full. hon har aldrig drukit. men  så är dt en anna grej om man har precis fått ett barn och drar ut och festar ?? .. aa visst pappan kan ju ta hand om barnet oxå, men tycker nog att mamma borde va mer nära barnet de första 3 åren iaf. lxm varför födda  ett barn när man inte klara av o va hemma o vill ut o festa ??? .. aja alla tycker självklart inte som mig. men det är upp till var & en....



 min älskade mamma <3


Biljard

min stakars mamma har haft tråkigt idag, så hon ville hitta på något. Ut o festa vill hon inte göra. så ja kom med förslaget att spela biljard. Så nu ska vi iväg o spela tsm me maria o nathalie.kul ska vi ha :D...


jag just nu :D hihi


Saknat ??

Har ni saknat mig ?? .. ja klart ni har det :D haha
förlåt men har haft mkt att göra.. kan börjar min dag med igår, så va jag i stan vid 11 tiden med maria o sejda. första gången på länge jag e ute så tidigt. va i stan handlade lite grejer. köpte en skit fin shorts topp.. eller vad man ska kalla dt. dt sitter ihop. älskar den :D.. väska smyken o sådära saker..fick ett fint armband av maria, pärlor o hjärta, hon köpte en till sig oxå ...  Köpte även en olivoila hårinpackning som jag sitter med just nu.. stinker bajs men men.. Sedan gick jag hem . o ner till stan igen med mamma o natali. vi gick vidare till hageby eftersom mamma o hennes kompisar skulle ha en lite grillparty som de ska ha i helgen igen. haha. varför drar alla barn sig till mig ??:D: lekte me de små medans alla satt o snacka dansa laga maten :P ...  sen kom maria o joina oss. Jemma ringer o ber oss kommer o nattbada. (kvä'llsbada vart dt) .. vi åkte in till kungsgatan.. o vidare till himpan
när vi kom fram så va gurra där me sin sexiga bil. så alla som bada hade sprungit i vääg. vi träffa på tre små killar. som skjusa oss till folkparken. vi satt där tills jemma o de kom.- o vidare till himpan igen.. FÖRST I VATTNET ?? VEM VEM ?? jo klart SAHAAR... vem annars.. iaf vi hade kul
sen idag har jag vart hos tandläkaren IGEN.. o badhuset. inget spec. kanske träffar aawat o sirre lite senare. får se

dt här texten är bara för ARRE <3
o dt här e till svensk ZIGENAREN <3





min prinsessa

svensk zigenare?

shululululul alla, jag jobbade igåår sen gick jag och träffa sahaar och hennes mamma o några iranier till hahaha vi hade jätte mysigt sedan ringde jema och sa att dom skulle nattbada o9ch om vi skulle med, sahaar svarade JA såklart :) !
vi står och väntar på bussen från hageby till kungsgatan så åkte arre förbi vi hoppade in i bilden och han skjusade oss, på vägen säger han ahha brudar ni vet vell att jag läser er blogg vi garva sönder.. sen sa han att han hade läst alla inlägg , jätte uttråkad va han ?...
iaf sahaar gick upp och hämtade bikini till sig så vi började gå .. träffade på dom och dom hoppade i som idioter haha !
och jema kom med ett par stycken och en av dom var SVENSKA ZIGENARE? hur fan kan man vara en svensk zigenare haha vi stog och diskutera om det jag vet inte hur länge.. helt sjuk jag är svensk syrian.. DET GÅR INTE ! SVENSK ZIGENARE HAHA !
iaf ni ska få några bilder inte så tydliga men det är något iaf.. och på ett par skit läckra skor och min bikini som jag släpper idag.. ska ju till badet om tio min ..
plus jag har gråtit sönder efter min bror JAAAAAAAAO HUR KUNDE DU DÖÖÖÖÖÖ?  /mariajackson


R.I.P

vila i frid min bror michael jackson ! JAG ÄLSKAR DIG /MARIA JACKSON

090625

Hejsan!
Uppdaterar efter hundra år igen.Varje gång jag lovar mig själv att börja uppdatera mera o vara aktiv i bloggandet så dyker det alltid upp någonting,typiskt!Vakna imorse o va stressad för vi skulle vara i resecentrum kl 3 men efter all stressande får vi reda på att tåget ska åka halv sex så vi låg o kolla på en jäte bra film,jag o älskling o tamara o sen var det dags att börja gå mot resecentrum.Nadya och Tamara tog spårvagnen medans jag o toni gick dit o så träffades vi där allihopa.
Pussade på toni som att jag skulle åka bort til andra sidan jorden haha.förlåt älskling men ja kommer ju sakna dig o dina dumheter..(jag vet att du kommer läsa det här).
Befinner mig på tåget just nu och är på väg till växsjö med min underbara syster och häxan Tamaraa,,hade inte så mycket att göra så därför tänkte jag skriva lite kort om vad jag gjort men eftersom jag inte gjort så mycket så finns det ju inte mycket att berätta.Har varit o tältat varjedag typ,blivit en hobby sen har jag väll varit på mina körlektioner och pluggat teori  och njutit av det härliga vädret.
Det var lite kort om mina dagar.
Saknar min älskade mamma&min älskling Tonii redan :(.Puss på dem.
Nu börjar jag bli yr av all gungande på tåget..ohh noo :(
Im out / Nazii

    
 

luraad!!

Aaa som ni vet så gick jag till himpan, satt där me familjen och barnen. blev inknuffad minst 50 gånger alltså :P .. men knuffa i folk oxå hihi. busunge e jag ... Jag sitter o softar. e dö sne sådära eftersom mr poki va dum . Så ringer telefonen. det står aawat, som maria säger. TVÅ aa i varje haha.. Jag vart glad eftersom man inte har pratat me cpet på ett tag alså. så ja fick damp sådära POONKAAN. hör en tjej röst. Ja hej dt e aawats mamma ??.. fick panik i strumporna. o bara aa hej .. hon bara jag undra om du vet vart aawat är. han har nt vart hemma på två dagar. i början vart ja tveksam. men efter ett tag börja hon skricka KAALIID o prata kurdiska. ja bara vaa fan ??hon bara, jag hitta hans mobil. o du heter älskling på den. så trodde du va han flickvänn. ja bara nee ?? vi e bara bra vänner ??  hon bara dt e en tjej som han alltid prata om. mamma hon e så fin, så sööt hit o dit. jag ville bjuda henne på midda o se vem hon tjejen e. ja bara dt finns en tjej, hon heter maria men dt va föör. dt e enda jag vet. hahahahaha--- hon bara aa men vi tänkte ha en fest för awat imorron eftersom ja o min man khalid ska flytta till kurdistan. du e jätte välkomen. ja bara dt skulle va trevligt tack så mkt. men ja kan kolla runt me hans kompisar. sen ja ringer hardi o ja vet inte vad... springer upp till maria berättar allt. bara så typisk awat. & VET NI VAD JA SÄGER.. kanske drf aawat inte vill vara hemma. de flyttar :S kanske mår dåligt ?? SKIT ALLVARLIG O GREJER.. hahahaha.. efter ett tag aawat ringer maria. o dt e sirre o hgan bara skrattar o skrattar.. de bara så blååst saaahaaar eee. hon goolaa ner diig. =( =(=( jag vaaart ledssen faktist...

iaf nog med dt. så planera vi att vi ska åka grilla o bada imrorn tidigt på morronen. men dt blir inte så eftersom maria jobbar till 5. så dt blir nog efteråt.. får se.. Jag går hem, DUSCHAR. tar på mig o sånt. maria skickar sms.. aawat o de kommer. vi ska BADA. ja bara WTF ja duscha nyss ?? .hon bara amee då badar inte jag. sen ja bara skitsamma jag badar oxå då. kan duscha igen.. Kul dt va o se grabbarna efter hur länge som helst. vi åkte till ågelsjön. alla står o fläächar me deras kropp ... hoppa du först. maria står me fötterna i vattnet. till slut ja bara. ja springer o hoppar i. om ja springer då kan ja inte tveka. så jag sprang o BOOM i vattnet. ni anar inte hur kalt dt va... uuush fyfan. iaf. sen hoppa en efter en i. i så klart KUNGEN SAHAR simma längst o va längst i vattnet. fegiiisar nana..

vi fixa en brasa satt runt den o snackar. och som vanligt jag ska säga. VI KÖR SANNING&KONKA. hahahah.  & nu sitter jag häär. helt tjurig. för mr poki kan irritera som fan. men de man ger får man tbx eller hur grabbar ??? juste. de fanns en JOKER med. en hemlig .. ni känner inte honom, han e för tung kriminell för er  /// SAHAAAR

 för er som e blinda *host kattis*


bilderna kommer nu

istället ! här har ni dom. sahaar har ju beättat lite kort vad vi gjorde hon var den första som hoppade i, awat hoppade inte ens MYTOMANEN ! jag kunde ju inte :( så jag doppade fötterna o sådär .. här har ni iaf bilderna innan jag ska kolla på våra bästa år






lilla poker ponkan tog på sig alla mina kläder och bögade sig lite och med hans fula toffler haha!
aja tag för en rolig kväll var skit kul att få träffa er .. puss /mariahjackssssson

baadda !

hej alla ! skriver nu lite för jag kommer inte hinna skriva senare .. jag är hemma kom nyss hem från jobbet satte på mig bikinin och en skön klänning packa ner lite saker och jag är redo för att träffa sahaar för vi ska åka och bada ! fan va kul det ska bli hihi !
jobbade på himpa idag igen fick gå dit och äta ett äpple som frukost haha jätte bra va ? sen åt jag en grekisk sallad vid 7 och slutade, blev mobbad som fan idag av tony, michael och daniel den ända som va snäll var mathias :( !
jag bråka med dom hela tiden haha jag städar dom smutsa ner , men jag säga bara bättre att jobba med killar än tjejer ..
en rolig sak måste jag också säga, sahaar springer upp till mig och roppar på mig, maria maria KOm !
jag bara aa vad sahaar ? hon bara awats mamma ringde mig och sa är det du han alltid pratar om som han tycker om och jag vill jätte gärna bjuda hem dig.. för du heter älskling på hans mobil? sahar hade svarat naaee det är inte jag det är maria HAHAH ! TOORSSK ! sen säger hans "mamma" vet du vart awat är hur jag kan få tag i han ? för att han har inte vart hemma på 2 dagar och jag och hans pappa  ska åka till kurdistan vi hade tänkt o göra en överrasknins fest för honom .. sahar bara naae va synd, tyvärr jag vet inte men jag ska kolla och ringa runt.. hon bara fan jag hitta hans mobil och jag trode det var dig han alltid pratar om, för han brukar aldrig säga så till mig.. hon var jätte orolig skiiitt söööt .och så säger sahaar fan maria hans mamma kunde skit bra svenska sådär ren o fint haha !
 jag kollar min mobil det var 4 missade samtal av awat, jag skicka sms o ber han ringa upp mig . så var det sirre han doooog av garv och sa vi har lurat sahar och hon torska dig jag skrattade så mycket .. och frågade vem var det som rigde och lekte hans mamma ? så sa han att det var hans syster hahah.. sahar var så söt och gick på det också jätte gullig hon ringde hardi o grejjer för att kolla vart han var !

nae nu sitter sahaar och väntar på att jag ska komma till kungs så jag måste det, och fylla på mobilen på vägen ..
ni får bilder imorgon bittig innan jag kilar mig mot jobbet ! det blir flygplatsen imorgon :) .. ha det bra puss /maria aka ponkan aWWWat n. sahar carey feat sirrWWaaaäään !



Sommar&Sol

Så härligt värder. väntar på att mamma ska bli klar. sedan ska vi gå ut o äta, sola o bad Mr poki är dummis :( .. iaf imorron blir dt motala !!! nästa vecka åker jag återigen. oh skönt men kommer saknaa så mkt som sist.. fattar itne varför. måste bli vann om jag ska flytta o jobba där nästa år. faan .. alla kommer skiljas åt, vill inte.. Sofias datum är ändrat. hon kommer snart snart... då ere bara massa kul.. juste idag satt vi o käka frukost. så fråga min bror vart alla våra familje bilder är.. Ja sa att de e i mitt rum.. han går o hämta den. I en liten platsfika eller vad dt heter. så har jag mina spec bilder, som jag hade tappat bort. men snorugnen hitta de :D jätte glaaad vart jag. eftersom jag har bilder på allt o alla ska göra en album om mig o min älskling. o mig o mina vänner <3 ..  tog lite kort, här kommer de ....


Jag&mina bröder som små <3

                  
1) mina bröder, de e bara ett års skilnad :P 2) mamma som 6åring 3) nazi&hennes underbara mamma o hennes syster 4) maria i kiruna  5) sofia som 2åring fans även på andra som tamara&andjela o några till. fast de här är mitt liv o min mr poki <3

godmorgon

känner mig helt slut i kroppen och har ont i min mage ! det är inget jag orkar med just nu min mage också !
måste få i mig något snabbt nu innan jag ska röra mig till jobbet så jag inte svälter ihjäl som igår, första måltiden var klockan nio bra !
efterjag har fått i mig något ska jag skynda mig till jobbet och börja, hoppas jag slutar innan sju som jag inte tror haha !
skriver efter jobbet om jag hinner nu måste jag gå sola ifrån mig med alla.. ha en mysig solig dag ! puss o kram n. peace from maria jacksok aka amik/ponkan/S.Carey

bläblä

Idag har vart springa fram o tillbaks, hatar att körlektionen va mitt i hela dagen, kunde inte göra något före, eller efter
halv 4. blää.. iaf va ¨på stan med mamma innan dt o köpte en fin ny bikini.. sedan körde jag och beställde tid till den nya kursen, Risk 1.. 3 jävla timmar blää.. nästa körlektion har jag HALV 8 PÅ MORRON.. fattar ni den eller ?? .. mitt i sommarlovet, ska man upp så tidigt. ush..  sen gick ja till himpan för träffa sejda som va där me familjen och maria som jobbaa.. gick tsm me maria hem. jag gick hem tvätta kroppen o  bytte kläder, medan maria duscha o fixa sig. träffa henne o gick till athena, hon käka mat, stackaren hade inte ätit på hela dagen.. iaf sedan gick vi till vasaparken för att träffa piro o elias, där träffa vi även moris o tyskland, Kul hade vi.. tänkte dra en sväng runt stan, där träffa vi KATTIS&aida som skrikeeer ´"eeer blogg är bääst mitt på stan".. skit sööt hahaha satt o snacka massa skit. sen gick vi hem. när jag kom hem så sitter sejda här me mina bröder. haha dö söt.
nu sitter vi o kolla på indisk film DEVDAS... .. väntar på mr poki doki :P aja puss så länge


jobbjobbjobb!

hej alla !
sitter hemma han jobbat som ett as idag på himpa badet.. va masser med folk .. vet inte riktigt om ja ska kunna jobba där resen av veckan för det är inte bra för min hals att få värme på sig ..
har precis kommit hem från att vara med sahaar, vi gick hem efter himpa duscha gjorde oss i ordning och gick till athena och åt en massa gott ! efter det gick vi mot vasaparken och träffade pirro och elias va ju hur länge sen som helst.. sen såg vi morris och tysland man ! vet i fan vad han heter haha ! sen träffade vi på aida kattis melvin och gogo söötttiiissaaaar, saknar min förra klass som fan ! men men alla har ju valt sitt liv och sin linje just nu .. hoppas ni alla njuter av det varma vädret nu när det varar ! man kan ju aldrig lova att vädret e bra här ..
prata nyss med min sööttaaa sebbbe jag fick tårar NEEEEEEEEEEJ :( saknar ju han :( !!! ohhh ..  
ska iaf kolla på våra bästa år sen sova jobba imorgon igen .. puss o kram /mariah


HAHA

hahahahahahah va bara tvungen o lägga ut de här innan ja drar o lägger mig
dt e sjukt att ja orkar va uppe så länge, första gången på länge. off dt e ju hur jobbigt som helst
iaf. MATHILDA HEEEEEJ. haha



-.-

Är hemma nu från badet. va där med sejda o maria o träffa på samra & co o amanda & co
det va jätte kul, faktist.men tycker synd om maria, hon kunde varken bada eller sola. om hon skulle sola
så fick hon ha handduk runt halsen, så inte solen kom emot hennes styng
 Jag våga inte hoppa från trean, känns läskigt o stå där uppe haha.
sån kycklig.saknar mr poki, som ä dum i huvudet .. jag har faktist jätte tråkigt, jag vill göra något
men ingen vill göra något med mig.. någon där ute som vill ?:D hhihi ja vet inte vad mer jag ska skriva
här får ni lite bilder från idah



sun !

hejsaaaaan ! solen är hos oss idag bara man inte går ut och det är iskallt? eller vad säger ni haha .. det är vell nästan typiskt svenskt väder ..
jag sitter hemma just nu och är ledig skit skönt, jobbade igår kväll sen gick vi förbi maria (ilonaskompis) satt barnvakt åt hennes dotter medans hon och ilona gick ut på en promenad .. satt och ollade på hennes bröllops film haha så fint det var!
iaf träffade sahaar igår också känndes som att det var år och dagar sen man såg henne ..
som ni vet så va jag ju hos mormor för två dagar sen , oh så mycket tårar man fällde där :( .. det är jobbigt att moror är dålig för hon är den ända man har träffat av min morfar farmor farfar .. så hon är speciell.
ska till sjukhuset idag och hälsa på henne också.
nu så måste jag gå äta frukost sen klä på mig och hitta på något, sahaar vill bada ? herregud haha ! ska man eller ..

puss o kram /maria


<3

Hameje iran ra mibostam
 /sa

Hemma.

oh skönt o va hemma men ändå inte. Har vart borta en hel vecka. Skönt som fann. kom hem vid 7. ilona o maria skjusa hem mig från bussstationer skit söta :D såg va folk kommentera dt nazi skrev. Om ni tycker dt är så ointressant attläsa. skit i vår blogg. skit i inläggen vi har lxm inte tvingat er o läsa eller va inne här .. PÅ tisdag är dt demustration här i nrkg, Kl två vid swedbank. hoppas många kommer. själv ska man ditt tsm med nazi får se om någora med följa med. Jag har inte gjort så mkt faktist medans jag har vart borta. har vart hemma, ute och gåt runt, kollat nyheter, aftonbladet,expressen,dnn´o massa andra grejer varje timme för se vad som händeer i iran. Just nu funderar jag på att åka till iran med pappa. jag vill så gäärna. men ändå rädd. det håller på fortfarande demustrerar i iran,
igår dog 19 personer, bland de va dt en tjej som dog i hennes fars händer, jätte synd..
Sejda mamma o natta sitter o kollar på indisk film. ska nog oxå göra dt. men först lägger jagupp lite bilder från veckan :P typ inga bilder på mig själv då :P  /sa




090521

Hejsan svejsan :)
jag hoppas att det är bra med alla där ute och att ni har haft en lika skön och trevlig dag som jag har haft!
Vaknade upp imorse med älsklingen vid mig,känns alltid lika bra.Vi hade planerat att gå ut och ut och grilla med familjen men vad ser man inte när man kikar ut genom fönstret?inte så svårt o gissa..joo det regna och det fanns gott om svarta moln öveeerallt :(.Men men vädret kunde ju inte hindra oss från en mysig piknick som vi inte haft på länge eftersom min styvpappa jobbar varjedag och aldrig kan ta ledigt från jobbet.Så vi pick o packa allting och mamma lagade jätte god mat som vanligt.En sak gjorde mig lite ledsen i början och det var att min dumma pojkvänn inte kunde följa med oss som han hade lovat,han hade nämligen mycket o göra.men gissa vad?det hindra oss inte heller från nått.så Jag,Mamii,Styvpappa,min kära systerdyster & Tamariish satte oss i bilen och åkte mot Ågelsjön!När vi väl var framme så var det ganska soligt helt plöstligt men presic när vi skulle äta så börja det regna.Otur eller vad?men det gjorde inget för solen syndes ju fortfarande så det var ganska skönt :).
När vi var på väg hem ifrån Ågelsjön så börja jag berätta om stället som heter Rodga,scary.Iaf mamma och Co ville åka dit o det gjorde vi.o efteråt körde jag dem runt hela Sörsjön och sedan hem.
Träffa Älskling och Norii en stund utanför mig med Tamara och sen gick vi upp till mig igen och drack kaffe och kolla på en jätte bra film som min styvpappa hade hyrt och feta oss och nu ligger vi här och ska strax sova :).
Nej nu har jag skrivit för mycket,ovanligt då?
Ni ska få se lite bilder från idag.
Ha en fortsatt trevlig kväll,eller midnatt kanske jag borde säga?hehe hursomhelst godnatt på er.Vi hörs!


                             okej den sista bilden e lite gammal på mig och älsklingen men var bara tvungen att lägga upp den för han e så himla gööllig och självklart för att jag älskar honom så mycket.I'm Out // Nazii


090620

Hejsan!
Skrev ett jätte jätte långt inlägg igår och berätta lite kortfattt vad jag hade gjort i veckan men som ni nog ser så ladda jag inte upp några bilder på det så här kommer dem :) ! Puss på er.

Sörsjön :)         Tältet :)       Min Älskling :)         
            
              // Im out.Nazii
                                                                                                                                                         


tråkig lördag

hejsaaaan sveejjjsssaaan !
sitter just nu hemma och har gjort mig i ordning jag ska faktist till min mormor idag för hon är jätte dålig.. det är så jobbigt för att då blir mamma också nere .. men men vad ska man göra så är livet alla kommer gå bort en vacker dag oavsett om man vill eller inte.. men usch va jobbigt det skulle vara vill inte ens tänka på det ..
igår kväll då jag skulle "sova" fick jag ju inte för ilona kom hem och sa jooo vi kollar på filmen.. så vi tittade på det och den var skit bra. första gången jag gråter till en svensk film, den heter- i taket lyser stjärnorna..
sebbe är framme i turkiet ohh tänk er sol,bad och njuuuut ! det skulle inte sitta dåligt.
nae nu luktar mammas goda mat och jag ska gå svulla haha !
puss/m

godnatt

vill jag bara säga, för snart bara slocknar jag framför datorn. ser att nazi har skrivit ett super duper långt inlägg får läsa det imorogon haha när hon börjar skriva kan ingen få stopp på henne !
va nere och hyrde film trode ju att jag skulle orka av det men naaae tror jag absolut inte, min säng väntar på mig..
har gråtit och tagit farväl av sebbe sen jobbat.. mycket skratt alltis på jobbet !
hoppas alla har fått en bra supis midsommar ! GODNATT /m

090619

Hej alla söta läsare!
Hoppas ni alla har haft det bra o njuter av "solen" och "sommaren" .Glad midsommar måste jag oxå säga :)!
Som vissa kanske redan märkt så har inte jag varit så aktiv i bloggandet och har tyvär inte hunnit uppdatera så mycket.
Anledning till den dåliga uppdateringen är väl för att jag har haft så mycket att göra.Bl.a Plugga till min teori och umgås med min söta pojkvän,min kära familj och kompisarna såklart!
Som sagt så har veckan spenderats med nära o kära,vi har hittat på en massa kul,Tältat,grillat o druckit,varit i lkpg och hälsat på några gamla vänner,åkt fram och tillbaks till stockholm och hälsat på min bästis piera,pluggat o massa annat kul :) och imorgon ska jag och älsklingen följa med min familj ut o grilla o fiska o ha en myspysig picknick,ska bli kul :)!
Okej nog med det,nu ska jag berätta lite om saker som gjorts idag..Vakna upp med bejbiii o Tamara och tog en promenad hem till mig,konstigt nog så var det lite soooliigt när vi vakna så det va ju skönt,hursomhelst så kom vi hem till mig och sedan tog vi en promenad in till stan igen och satte oss på O'learys med Nori & Co,Åt en jätte god mat och träffa en massa trevligt folk som fira midsommar.Roligt det var och se alla så glada o uppmuntrade över att det va lite sol på midsommarafton iaf !!
Som många redan vet så är det lite knas i mitt hemland Iran pga saker pch ting,många har fått för sig att detta endast pågår pga fusk i presidentvalet men så är det faktiskt inte måste jag säga!
I mitt hemland har det vanliga folket inte rätt att yttra sig om saker o ting utan det ligger i "presidentens"& "mullas" händer och efter att Ahmadinejad (Förra presidenten som är nuvarande president för tilfället) blev utvald till president igen med tanke på att 90% av Irans ungdomar röstade på Mir-hossein Mousavi så har folket fått en anledning till att skrika ut och bevilja deras frihet.
Dem flesta kanske vet om vad konsekvenserna med att ha Ahmadinejad som president är,det är helt enkelt att låsa in ungdomar och inte ge dem någon sort frihet,jätte stränga regler om islamisk "hejab" vilket betyder att kvinnor ska klä sig i stora och långa kläder och inte ha rätt till att välja eller yttra sig alls.Jag själv har upplevt det när jag var på semester i Iran för 2 år sedan.Ahmadinejad var dåvarande president och hade gett en massa förhoppningar till alla ungdomar om hur bra dem måste behandlas och att dem måste ha sin frihet och att han ska va uppmärksam angående problemen som fanns i landet,tex renovera motorvägarna o gropen som fanns på gatan men men det blev helt enkelt tvärttom och han koncentrera sig bara på att friheten skulle bort så det va massa kvinnosoldater på gatan som stoppa alla,kvinnor,tjejer och även småflickor som inte klädde sig enligt hans lag.
Som sagt fick jag själv gå igenom det då jag blev stoppad av en minibuss mitt i den stora staden Tehran,dem bad mig eller bad o bad dem drog med mig in till minibussen,mamma fick panik eftersom hon hade hört om hur det är tidigare om att dem tar tjejer och soldaterna tar med dem till "arresten" vilket var alltså att ta dem till ett ställe och våldta dem och sen be dem ge sig iväg,och när kvinnan berättade om det för polisen så trodde ingen på henne och självklart trodde dem på soldaterna,så självklart ville mamma följa med och det gjorde hon,dem satte oss på en minibuss där det var fullt med andra kvinnor som hade plockats alla pga samma anledning,"Oislamiskt utseende" eller hur nu man ska tolka det.hursomhelst hade både jag och mamma panik och jag började gråta samtidigt som en soldatkvinna satt bredvid mig och kolla igenom min väska.hon hittade min mobiltelefon som va avstängd och min plånbok där jag hade en bild på min storebror och då frågar hon mig,"Är det här din pojkvänn,skäms på dig" och jag fick knappt förklara att det var min bror för då sa hon bara hållkäften din smutsjävel.mamma berätta att vi var från sverige och inte bodde där vilket hon inte borde ha gjort och då rasa frågorna,"Har du bytt religion?äter du gris?har du pojkvänn där?klär du dig naket äckel?"o blablabla jag började gråta ännu mera och fick en såkallad panikattack och tappade andan.då hörde jag mamma skrika och säga"Händer det min dotter något kommer jag sätta dit er och det är erat fel"o massa annat så dem kasta ut oss o bad oss dra åt helvete,där stod vi helt chockade båda två..inte nog med det hände det samma sak en gång till men då var inte mamma med.Jag var uppkäftig och bad henne sluta kalla mig för smuts när hon själv såg äcklig ut o hade mustasch och då blev jag häktad i en hel dag och fick batonger i huvudet..jag frågade om vatten och nått att äta på kvällen men nej då  fick jag bara höra skrik o få slag ist för mat..Dagen efter fick jag komma ut och dem hade tagit alla mina kläder och gavmig en stor lång "chador" som täcker hela kroppen då min farfar kom dit som är åklagre som "har respekt" bland dem och dem bad om ursäkt men tänk om inte min farfar var nån som dem kände?hur länge hade jag fått vara där och behandlas som ett djur?varför?allt det här för att Ahmadinejad skapade sina "regler".
Jag förstår folket som skriker och härjar och slåss,det är för att dem vill ha sin frihet,och det förtjänar dem!Det gör alla människor!Folket i Iran är trötta på det som pågår och har pågått i flera år nu och därför kämpar dem för sin frihet och demonstrationen handlar inte bara om att det har varit fusk i valet för Ahmadinejad lika som Mousavi det är ingen stor skillnad,det kommer fortfarande vara en Ofri regiering.allt handlar om att människorna vill ha sin frihet.
Här sitter jag bakom en dataskärm och försöker yttra mig om det som händer medans MITT folk slåss o ger sina liv för att få ett bättre liv,för att få frihet(,en sak till som jag måste tillägga är att jag är så himla trött på folk som sitter bakom dataskärmen och yttrar sig om det som pågår i Iran när dem inte alls har en aning om varför allt detta sker istället för att åka till Iran som ni typ "bryr" er om  istället så åker ni över gränsen och söker jobb och tror att ni har ett bra liv nu och ser ner på alla andra när ni själva är största zigenarna!/Toniiiiii)
Jag önskar jag kunde vara där och skrika o kämpa med dem men tyvär så tycker mamma att det är för farligt.
Jag hoppas och önskar att allt blir bättre och vi får tillbaks den Iran vi hade en gång i tiden när shahen fanns men nu svävar jag för mycket.men man kan alltid hoppas  

arbis teater

hej alla ! har precis kommit hem från arbis vi skulle ha möte där klassen och robin.. men tror nu någon var där ? naaeee bara jag och två till så irriterad jag blir på den här klassen så himla skämsigt att gå in in dit och säga vi är dom ända från våran klass !
iaf det gick bra och jag fick planera allt för min grupp, vi ska ha en modevisning med arbis teater i oktober. kommer bli skit bra..

och idag lämnar min ängel mig :( kommer döö i två veckor utan han .. kommer gråta när jag ska säga hej då idag.
sebbe ska åka till turkiet i två veckor, och moster maria kommer ha panik.. vad ska jag göra utan han, utan min sebbe :(
han sitter med mig nu och sjunger och säger men moster mimi jag kommer hem till dig efter jag lovar haha så gullig..
iaf vi ska gå mysssssaa sönder tills dom ska åka till arlanda !
ska jobba på midsommar haha kul va ? hoppas ni andra får en bra midsommar puss /m


valfusk !


Går inte att verifiera äktheten

Det hemliga dokumentet visades upp i tisdags i Europaparlamentet av två av Irans mest välkända filmskapare, Marjane Satrapi och Mohsen Makhmalbaf, rapporterar CBS News. De menar att brevet bekräftar misstankarna om valfusk i Iran och tycker att omvärlden inte ska erkänna Ahmadeinjad som president.

Men brevets äkthet går inte att bekräfta.

Det är enbart ett fotokopierat dokument och hur filmmakarna fått tag på det framgår inte.

Brevet har dock spridits i hela Iran och bidrar till allt högre protester mot valresultatet.

Demonstrationerna i Iran är nu inne på sitt sjunde dygn. I söndags demonstrerade två miljoner på gatorna i Teheran och i dag hålls fortsatta massmöten i huvudstaden.



"Mousavi fick 19 075,623 röster, Karoubi 13,387,104 och Ahmadinejad 5,698,417 röster. "

/aftonbladet.. 




Lion and sun


klänningar gör sommaren

e bloggen cp eller är dt den här datorn ?:S
går inte o ladda upp bilder

iaf jag har hittat två klänningar som jag MÅSTE haa.. 

klänningar gör sommaren, men var finns sommaren i sverige ? 
en dag ? nästa regn ? nästa snö ??   

Sofias älskar Väskor och skor
likaså Maria

nazi är jeans o skor

jag är armband o klänningar :D

mathilda åker..

hej alla sitter just nu i lindö hos mahilda och dom hon åker ju faktist till egypten på torsdag 07:05 ..
fan hon kommer vara borta i tre veckor, skönt för henne att komma bort med ändå jobbigt att vara borta från alla.. tror hon kommer ha det jobbigast med att inte vara med samir... skulle jag vara hon hade jag längtat att åka bort från detta jobbiga land, varmt en timme, regn en timma oh jätte jobbigt..
-jag och syrran faten ska skjusa upp henne till arlanda, blir nog att åka här ifrån vid tio och hitta på något i stockholm sen till aralanda.. måste upp på torsdagen och gå till vårdcentralen för att ta bort stygnen. kommer gråta sönder igen haha..
om en timma ska jag jobba till 8 sen åka hem och  bränna skiva och åka mot sthlm ..
vi hörs puss /m

Folks röster ska höras, inte förtryckas

kl e halv åtta, har vart vaken i hela en timme nu. Fråga inte vad jag gör uppe så tidigt på.
iaf har inte haft tillgång till internet de här två dagarna. så tänkte skriva lite nu när interneten e tbx.

har läst o sett mkt på tv om vad som händer i iran.
Dt e så sjuk. ni kan läsa massa på soufya.blogg.se hon har skrivit om vad som händer just nu i iran
dt sägs att rösterna kan räknas om, o jag hoppas att mosavi vinner asså. 
min ända önskan är att iran blir som förr, innan 80 talet.
Dt e så stark av alla iranska folk att de vågar va ute o kämpa trots att de vet att de kan bli mördade när som hälst som sagt..  

VI GER ALDRIG UPP!!


men vi får se vad för nytt som händer under dagen. ska försöka sova nu lite. 
åker hem imorron tror jag :P.. 
se ya



körkort.

hejhej.. jag vet inte hur jävla mycket jag längtar tills jag har mitt körkort det är mitt högsta mål att bara fylla 18 sen ha mitt körkort veckan efter i fickan .. och jag ska uppfylla mina mål och ha det ! förstår mig inte på er som är typ 20-22 som inte ens har körkort, vad gör ni? vad väntar ni på? bättre tider kanaske haha! iaf dom borde skämmas tycker jag och hälst dom som inte jobbar utan bara slappar bort tiden ..
iaf jag ska snart gå ner till kör skolan och göra ett syn test efter det ska jag skicka mina papper till vägvärket se3n är det bara att börja köra under första veckan i juli ! LÄNGTAAAN e så stoor !
- hade en otroligt äcklig dröm ocks inatt om min pappa :(
och JAG saknar saaaaahhhaaar också !
idag blir det vell en lugn dag ska ut och gå med ilona senare.. men nu måste jag ta på mig och gå ner för jag bara fördriver tiden med ingenting . skriver sen hej svej ! /m
oh min söta syster son robin !

långpromenad

är det snart dags för ! så skönt det ska bli att bara gå och snacka om massa som har hänt med syrran .. va ju på stan tidigare med mamma och sebbe .. blev att köpa akryl till mina naglar så dom inte går sönder och lite saker visar bilder ..
har precis beställt mat från sing thai så linda syrran ska hämta , efter det ska vi göra pankkakor sen gitta på promenad..
hoppas ni har haft en trevlig dag puss /m
 

countdown: 16 days

Jag charbel o nazi skaa hämta soofia om 16 dagaaar från arlanda.. så jävla kul
o jag åker om en o halv timme. va i tankläkare nyss. blää så ont jag fick :P
Linus thunblad är ärlig nu!! hahah


Den här låten gör mig glad&på humör

godmorgon

jag vaknade för en timma sen ungefär, öppnar garderoben och hittar inget att ha på mig fast jag har så jävla mycket.. till slut blir det som vanligt något svart som e snyggast ! haha .. idag lämnar sahaar oss och åker :( ! kul för henne iaf.
ska till stan och köpa lite saker som nagel gele, ska förstärka mina egna naglar så jag slipper gråta om en av dom går sönder haha ! sen ska jag upp till lekhuset och köpa BEN 10 klocka till sebbe haha, han åker på fredag :( hur ska jag klara mig utan honom i två veckor? kommer nog gråta ! han är så söt, han bara moster vill du följa med? jag svarade aaaa, han bara okej jag betalar din biljett så kan du följa med och inte vara ledsen. haha han är BÄST !
senare när ilona har slutat jobbet så ska vi nog gå ut på hennes långa promenad runt hela norrköping. haha ..
skriver när jag e hemma från stan ska upp o frächa upp mig. puss /m

det är jobbigt..

hej alla.. sitter hemma ska åka till maxi huset och gå till apoteket och köpa lite saker till mig som behövs nu efter operationen.. och så fick jag en kommentar som någon frågade vad jag opererade, dumt att jag inte skrev det men jag vet inte om jag vill att folk ska veta vad det var.. men förr eller senare kanske någon träffar på mig och undra vad det är för stort vitt plåster jag har .. jag har operarat min hals iaf  hade en knöl på 2.5 cm, som inte läkarna visste vad det var så dom operarade bort den och skickade den till linköpings universitets lab för att undersöka den, och det var jätte äckligt och jag mår jätte dåligt fortfarande ! min söta syster gör allt för att jag ska må bra igen och bara skratta och glömma smärtan..

efter maxihuset ska jag till jobbet och jobba efter det blir det nog att vandra sig mot sahaar och hitta på något..
blir att ta det lungt nu på jobbet för att jag inte ska bli dålig !
skriver senare puss!/m  blond jävel

hih

Hejsan alla söta läsare. hih haha hoho
jag är på jätte bra humör. jag ville bara skriva ett inlägg men har egentligen inte tid med dt
mamma står o lagar mat o skricker att jag måste hjälpa henne me salladen. taski e jag som sitter här o bloggar. jag väntar på sejda hon sitter barnvakt åt sina syskon. sen väntar jag på maria som ska till maxi sen jobbet en timme. sen hit. & sist men inte minst lilla jemma som vakna för en stund sen, hon skuille bara softa frächa upp sig o komma
dt blir säkert att sitta o kolla på indisk film eller åka runt.. vi får se =) .. imorron åker jag. kommer säkert hem på torsdag eller freda .. vi får se vi får se. Oh längtaaar så mycket till att sofia ska komma. Jag o nazi o en till pers få se vem dt blir om dt blir tony eller någon. vi ska HÄMTA sofia från arlanda om bara jävla 17 DAGAAAR!!!1... fyfaaan lala jag e jätte glad. va vi kommer gråta.. men i början kommer dt säkert kännas konstigt. att sitta me henne efter ett år ?? .. lxm ? va ska man prata om . tar man upp en sak. måste man berätta från första början ?? .. kommer blir mkt mkt mkt med prat första natten. sen e dt bara o släppaaa losss o rööjaaaa sönder :D:D:..  nää nu  ska ja gå göra sallad. pyss på er

 

sjukhus

hej alla.. idag fick jag vakna klockan 8 för att jag skulle träffa sahaar vid halv tio och v skulle åka till sjukhuset för att jag skulle operera mig.. det är för fan det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, bara tanken på det så får jag tillbaka tårar ..
operationen höll på i ungefär 30-40 min.. och tack till sahaar som stötta mig och fanns vid mig, och sålart min familj.. skönt att ha det klart nu ..
hoppas ni alla får en super lördag, tror det blir en slapp lördag för min del iaf.. puss /m

..

alså det här vädret får mig o bli sjuk trött på världen..
va fan finns o göra när dt e en sån här dag ?? ..  oh gud,
iaf igår var jag med sejda hela dagen för hon har nämligen tagit studenten. grattis igen älskling
hadde faktist jätte kul men inte så spec kul på otten :P ..  o nu ska jag inte ut o festa mer.. sjukt trött på otten o all festande. har fått nog. haha.. På månad åker jag till stkhlm till torsdag. kommer hem men mamma kommer vara kvar. så får vara ensam hemma i en vecka för mig skälv. När mamma hade kommit hem så kommer hon vara hemma en vecka sen åker mina bröder till coollloooo o mamma till kristinastad och jag ensam igen wehoo.. OM 18 DAGAR KOMMMER SOOOFIAAA. fyfan va jag längtar. nu ska jag kolal på film med mamma o vänta på jemma maria sejda sandra :P ..

 



skolavslutning.

hej.. hade skolavslutnign idag, först var vi på vrinnevi park för att ha en liten speciell avslutning för frisör 3orna.. efter det kom ilona och skjusade ner oss till renströmmen för att ha den riktiga avslutningen, oh så jävla mycket tal alla skulle ha och så mycket priser dom delade ut .. nästa år är det MIN tur att fira min student. och det bästa av allt är att vi kommer vara dom första stil och trend 3 orna som springer ut ! sen gäller det riktiga livet när jag fyller 20 och får söka in till polishög skolan längtar! efter renströmmen gick vi mot gu va gott och åt sen blev det en liten snabb shopping ska visa bilder på det cokså, och det bästa av allt är att jag har köpt min älskade väska idag från WERA stockholm :D jätta glad är jag !! har precis duschat och gjort mig fräch för att jobba idag vid sju..
imorgon är det en stor dag för mig är så jävla nervör :(:( ! hoppas allt går som det ska ..

nae nu ska jag ringa sahaar och kolla vad hom gör =)
GRATTIS ÄNNU EN GÅNG ALLA STUDENTER !
/maria


                          
nya tights &pärlörhängen             bikini                                 OCH MIN SNYGGIS VÄÄÄÄSSSKKKAA !

ont

jag har ont precis överallt på kroppen. har typ inte sovit något, är vaken sen klockan sex kul eller ? oh bra början på sommer lovet maria !
iaf idag är det den 11 juni och det är studenternas dag, grattis till er alla ! och till michel som fyller 20 år haha farfar. se !
tycker synd om er jag med för att det inte är något bra väder men men man tar iaf studenten! jag vill också fylla år och vill också ta studenten SUCK !
iaf idag blir det att på läkartid sen ner till stan och köpa några saker sen hem och fixa sig ska nog på antonos utspring idag.. ska jobba vid 5 till 8 efter det ska jag nog på hans student fest.. och imorgon är det ju skolavslutning sköööntt att få sina betyg med ett STORT smail :D !! skriver senare puss /m
ser också att sahar har fixat vår profil JÄTTE FIN =)


-

Ja ni,jagska fixa vår profil lite bättre, ser konstigt ut .. eller??
ja tycker den e helt okej. och förlåt för alla som såg svart på vår profil  förut
vet inte vad det  va. men på vanliga internet kunde man  se vår text

 De har dagarna har jag inte gjort så mkt. söndas kolla vi på film hos jema, må¨nads vare otten heelt packad, kunde knappt andas.  skada mina söta fötter oxå :( ..  sen igår. aa film hos mig idag vet jag inte vad ja ska göra . ska följa sejda ner till stan. hon tar studenten imorron. ett år sen nana ne skoja men glaad för henne skull .. Det är många mer som tar studenten.  amanda, linda, azra, liba o många mer men tycker synd om alla studenter i år alså de kommer ha tråki väder.. o jag övningkör samtidigt som KUNGSGÅRD springer ut :( .. o juste på fredag så måste jag till lnkg kolla på mina andra två sötisar som tar studenten.. AWAT O JAKO..  o som sagt nästa år springer jag nazi mariaaa utttttttttttttttttttt... nazi o jag kommer oxå vara ett år sena men dtgör inget.  bättre någon gång än aldrig. hihi .. Måste bara säga en grej

det finns en skit mobbad tjej, hon planerar sin födelsedag redan nu :| hon fyller år i september snubbeeen är skit mobbad..  hon börjar på  M o slutar på ARIAAH

nu ska jag duscha, ta på mig o dra till sejda. till stan sen till sjukan sen hem o slappa ..  / sa

  

back.

med några söta bilder på oss från vår film kväll :)


jahap nu säger jag tack o adjö, ska titta på våra bästa år och sen sova.. är helt slut och har jätte ont i magen. nervööös inför lördagen!! godnatt på er, puss /ma

shululu dääääärrr

känske vi ska guuu hem till min hem ? hahah
vi sitter hos sahar några stycken och är på den tredje filmen.. det är jag jema sahaar sejda malek och hennes bröder.. vi har tittat på blind dating, helt okej film, sen pledge this katastrof paris hilton film, och just nu kollar vi på the italian job..
jag ska ladda upp bilder när jag kommer hem för jag har inte min data kabel till mobilen här ..
jag hoppas att alla studenter röjjer sönder just nu för fan vad jag längtar tills det är min tur eller vår tur, nazi sahaar och jag tar nästa år, läääääängtan är så stor ..
aja nu roppar dom ska tillbaka till den sköna soffan, puss o kram /m

ont...

god morgon alla.. jag sitter här helt död ungefär orkar inte göra nått mår skiiiit !!
sahar kanske kommer för bi mig jag måste in och ta en dusch sen lägga mig ch vila ut min kropp tror jag ..
vet faktist inte riktigt vad jag ska säga .. haha.. har varit en låååång natt !
jag orkar inte skriva nu, skriver senare..  puss/m


sämst

HEJ HEJ HEJ HEJ !
jag är sämst som inte skriver så mycket jag vet haha .. men ska komma igång snart igen.
sitter hos sahar just nu med saman hennes lillebror, han tycker jag har fin röst omg hahha !
iaf idag var det skola från tio till tolv efter det gick jag och luncha med mina två systrar och mathilda, och hon skämde ut mig framför dom. är det ovanligt(ni som känner henne)?
efter det blev det att gå på stan o shoppa lite granna ! haha sen kom sahaar o skuille ge mig en present jääätttee jääättee gullig hihi .. sen gick jag hem och så hoppade sebbe på mig för jag hade lovat att köpa han en present .. så fick han sin favorit film BEN 10, skit dåligt tycker jag att han är men men. han pussa mig o sa tack kanske hundra gånger. så bäst älskar HAN !
Sahaar ska ut ikväll till otteeeenn och maria kommer inte in ÄNNNUU ! haha ..  kommer nästa år när jag tar min student flipp ..
och nazi ska också ut =) och nazi jag anser fortfarande att du ska ha den aprikosa klänningen !
nu ska jag sluta skriva.. ha det bra puss o kram /ma

..

Säger bara en riktig lyckad kväll vare igår..
Dagen börja med att ja lata mig hela dagen fram tills 6 då jag börja fixa mig och gick till sejda o vänta på maria o ilona skulle plocka upp mig. När vi va i klocket, gick vi upp till jemma som hade födelsedagsfest. tack vare henne så va min kväll lyckad. har inte haft så kul på länge. i af Vi kom upp ditt de börja supa ner oss på direkten. o problemet e att ja hadfe inte ätit något på hela dagen förutom lite pomme som ja gjorde vid 3 tiden.. Så ja va tom i magen och alkholen slåg till ganska snabbt. Vi börja leka en lek där spelet går ut på att man ska kolla på en person utan att säga namn och ställa en fråga, men den som får frågan får absolut inte svara på frågan utan snabbt kolla på någon annan o ställa en ny fråga o inte samma fråga man själv fick. Den som dröjer o svara på frågan får ddricka 5 klunkar. och jag kan säga alla gjorde feel hahaha helt sjukt. Gabi o malek kom o gjorde oss sällskap. Men eftertag så va alla fulla, jag skulle vidre till otten för att träffa mathilda.. fick skjus av gabi o malek. malek följde me till otten tsm me hans kompis sizar o mouris hihi.. När ja kom in så fick ja vänta på att matgilda skulle bli klar i hugo. hon kom upp och vi börja dricka mer. dansaaa hela kvällen, skratta o träffa massa folk man inte har träffat på länge.. riktig kul kväll måste jag säga. tack allihoppa <3

tyvär så har jag inga bilder från igår. bara en o dt e på mig själv, men har heller inte satt ut bilder från mathildas dag så här kommer de bilderna..

       

..

M like Mother
Mother is the only symbole of the pure love!



/sa

hemma..

hej alla läsare.. hemma från jobbet nu jätte skönt. idag blev det att jobba med salle då :) ! han är så snäll !!
vi jobbade och det var masser med passagerare det var 214 st.. och nu är jag iaf hemma ska snart ner och träffa johanna och calle som ska få lite mackor av mig som är över ! sööööttaaa e dom.. sedan efter det ska jag vänta in sahar som kollade film med sin mamma.. vi ska nog bara ta det lilla lugna och hitta på något . man vet ju aldrig om man får flipp humör! inte ovanligt för oss haha..

måste bara säga att ni målade jätte fint i köket tjejer , sejda och sahar !
nu måste jag ner.. skriver senare ikväll.. puss o kram till er ALLA ! /m


hellluuu

sista skoldagen på den här veckan, så skönt.. det var ju planerat att jag skulle åka till södertälje för att gå på min kusins unges dop, men NAE det blev absolut inte så. jag som längtade till att åka bort o slippa det här för en helg.. men är tvungen att jobba så får ilona åka med istället..
ska jobba vid tio efter det ska jag hem och bara ta det lungt och njuta utav att vara ensam såklart !
hoppas det blir en mysig fredag..
- igår firade vi också lilla sebbe som fyllde 4 år ! jätta fin ferrari tårta fick han ! det ska han få när han fyller 18 också  fast en riktigt såklart! sen ska hans söta moster låna den litr :D han sitter här i hans fotbolls kläder och ber mig gå ta ner hans fotboll haha ! nu måste jag göra det innan jag får en smäll av han ..

skriver senare ha det bra så länge puss !/m

countdown: 25 days

BARA 25 JÄVLA DAGAR KVAAAAAR. SÅ E SOFIAAA I SVERIGE/NORRKÖPING IGEEEEEN OOOOOOOOOOOH SAKNAR HENNE SÅ MKT. JA KOMMER BÖRJA GRÅTA SÖNDER NÄR JA SER HENNE
.. som en sommar hon åkte till spanien, honskulle vara där hela sommaren eftersom de har ett hus där. en morgon hon snackar me mig på msn helt vanligt. hon bara dt e skit varmt här blabla vi sitter hos grannen de har internet hit o dit. hon bara vänta ska bara äta frukost. kommer snart

gissa va hennes kommer snart va då ???
jo 10 min efter hon stog i min hall ??? ja börja gråta så mkt älskar ja den bruden. så mycket kan ja sakna henne o dt hade bara gått en månad knappt dt hon hade vart borta då. men nu har hon vart borta fan i ett årr. heeelt sjuuukt

ÄLSKAR DIG OCH LÄNGTAR SOM FAN TILL DEN 30de!!!!!!!


..

oh orkar itne vara sjuk mer, orkar inte bry mig mer. först vare feber två dagar o nu öron inflammation. palla palla
Iaf igår så va jag hos sejda o hjälpte henne måla deras kök, hon vill nämligen överraska henne mamma bär hon kommer hem på lördag. Och jag säger bara såhär tack vare amira så e köket perfekt.. skit fint vare. vi började någon gång vid 7 och avsluta det vid 1.. från 1 till 4 städa jag o sejda köket. vi fick bara sån lust o städa. haha typisk mig o henne. när vi väl har börjat kan vi inte sluta.. Iaf nu sitter jag här. har två planer för ikväll. Ett e otten om en häxa klara sitt körkort. om inte blir dt att vara hos maria. Vi få¨r se va som händer.. hihih..

här e köket:

...


"
Lär dig livets stora gåta; Älska, Glömma och Förlåta"
"Så mycket mening men så svårt att finna orden"
"Sörg ej för det du saknar, utan glädjs för det du har."
Tro Hopp och Kärlek...
 
/sa


grattiiiiiiiiiiiiis!

idag är det faktist min älskade bebis födelsedag ! han fyller fyra år idag min ängel .
hurra hurra hurraaaa till min sebastian hakim ! idag efter skolan ska jag hem och fira min sötnos, det har gått så oerhört snabbt känndes som att han föddes för bara ett år sen .. men vill bara säga att han är den som alltid alltid gör mig glad och lycklig !! SUPER DUPER BÄST ÄR HAN HELT ENKELT !

världens finaste unge ! naken fissssssssssss  
MOSTER ÄLSKAR DIG !


dra en myt så gör man alltid det.. sno en gång så kommer man alltid sno..
att vara en svikare en gång, då kommer man alltid vara det ..

..

asså hatar o vara sjuk. finns inget värre än de... bläää / sa

    

090602

Hejsan söta läsare!
Vill börja med att säga att vädret makes me sick!!!
Igår var det ju hur varmt som helst och man ville knappt va i solen men idag regnar det och blåser hur mycket som helst..Det är ju hur konstigt som helst! (SOM HELST)haha =P.
Iförrigårkväll var jag,Toni,Tamara och Fadi och grilla tillsammans.mm jätte gott var det,iaf efter grillningen åkte jag Toni & Tamara hem till mig för att kolla på film och mysaaa.Jag och Tamara tog en varm o skön dusch tillsammans efter all solning med massa olja o skit,vi var helt oljiga ju,hihi.Vi kolla på The Punisher som jag och Toni har kollat på typ 100 gånger men han ville se den igen så det fick bli så :).Tamara hann somna innnan filmen hade börjat,Tråkmåns Tamara.
Dagen efter börja med att mamma kom in till mitt rum och väckte mig klockan 8 på morgon.fråga mig inte varför,kanske berodde på att jag sa att jag hade ett viktigt möte klockan 11,men då kommer hon in och väcker mig kl 8?min mamma alltså,haha,Bäästa!
Jag och Tamara gick till skolan medans tjockisen Toni låg kvar i min älskade säng och sov.
Efter mötet åkte jag och Tamara hem till mig och försökte väcka Toni för jag & Toni skulle åka till västerås och hämta min kära moster som är på besök i Sverige.
Jag och mamma och Tamara lyckades väcka Toni vid halv 3,Vi skjutsa hem Tamara och åkte till resecentrum för att hämta Nadya (Min syster) som hade varit i Gbg.Vi börjja direkt åka mot västerås och efter 1 och en halvtimma ungefär var vi framme hos min andra kära moster.Vi åt en liten fin familjemiddag och Toni fick i sig Ghormesabzi (persisk maträtt som han älskar).Och efter det satt vi o kolla i massa gamla album och som vanligt mobba Toni mig och mina bilder.typiskt min älskling =P.
Vi åkte hem efter middagen och var hemma vid 21:00 tiden..min älskling fick äta ännu en middag med oss hemmahär och efter han blivit mätt kasta jag ut honom haha..Så har jag spenderat 3 sista dagarna och ni fick läsa det lite "kortfattat".
Btw.Jag o min älskling ska på kryssning snart med hans kompis och hans flickvän(dubbeldejt u know)haha och nästa vecka blir det skara sommarland med kompisarna och efter det liseberg.Funnnyy hihi.
okej förlåt för denna stoa bok nu ska jag tacka för mig.
Vi hörs sötnosar!
Pussss

                    Chaffören Toni :P

-

asså ibland tänker man, va fan ska man skriva ?? vet faktist inte..
inte så roligt att skriva ner va jag har gjort. gör aldrig något spec. när ja väl gört, skriver jag ner dt hih
meen aa.. ska kolla va som står på mitt horoskop :P

haha igår så sa maria till mig.. Du fyller år snart 2 månader kvar.
och dt e faktist första gången jag inte längtar eller säger NEEJ :|
jag fick panik när hon sa sådära.. Jag vill inte fylla år mer. dt räcker.
vill inte bli 19 sen nästa år 20,, nu fattar jag varför de flesta äldre folk
hatar att fylla år.. asså jag kan inte föreställa mig, nästa sommar 20 ??
går inte, mamma ser ung ut och är ung. nästa år 38 och jag kommer
hej jag är 20 dt här e min mamma 38, ser lika gamla ut som mig ??
hahaha. aja hatar födelsedagar nu ... :D /sa


hitta den här gamla låten, fyfan va skön den e. riktigt många minnen

.

hejsaaan ..
länge sen jag skrev men har faktist ine gjort något speciellt den här helgen förutom att ha vart o solat ute och på badhuset.. man ska vell passa på när vädret är så fint? eller..
har typ inga bilder från det eftersom då tar ju "norrköpings folket" det som en dålig grej och det orkar man inte med ..
har vart med syrran, sally och sahar för det mesta ..

imorgon ska jag på en hårfärlägnings kurs faktist ser fram imon att lära sig det o ha en diplom ! skönt att det inte är fint väder heller för man ska sitta inne o ha tori i flera timmar..
tar bilder imorgon o lägger in .. nu sak jag titta på våra bästa år sen sleeeppppiiinnngg time !
gonatt puss/m

...

Sitter just nu hemma hos sejda, ska sova här
vi ska ha lite mysssspyssss, imorron måste jag till skolan möte, sen praktik
efter dt blir nog möte maria.. mamma o salar(lillebror) på badet
ligga o sola dä som idag. jätte skönt vare fick faktist färg häärligt..

Iaf jag o maria drog till strömmen satt o snacka om gamla minnen, som man aldrig glömer
jag som vanligt, nämner när jag o sofia för  3 eller 4 år sedan åkte till stokholm i smygg
och torska. haha . sedan snacka i o sofia på msn och skicka gamla låtar vi har minnen av..

en låt vi aldrig glömmer är nog ..  är nog Mohammed - toro be khoda ghasam
daddy yanke - gasolina


RSS 2.0