hej hopp

hej alla, hoppas ni mår bra? känns som att det var jätte länge sen jag skrev.. sitter i vrinnevi park och ska snart ha lektion här uppe. hade prov på morgonen i psykologi, frågan är om jag ens klarar det :/ !!! hopppppas det iaf.
sen kom ilona och hämtade mig så skulle jag på körlektion så åkte vi och hon fick följa med =) ..

under dessa dagar jag inte har skrivit vet jag inte vad som har hänt har vart med yoo och vi har haft super kul !
pluggat teori och pluggat skolämnen. massa prov nästa vecka.
som vissa kanske vet fyllde jag 18 år i fredags, vi var hemma hos mig innan sedan manesa och där efter otten.. det var så himmla kul och trevligt, tack alla för att ni gjorde min underbara födelsedag och tack för alla fina presenter! igår var jag yoo calle och david på aik-djurgåreden match haha alla var på G och det var såklart vinnst för aik med 2-0 wwwwwwwwwoooooooooooowww !
idag ska jag köra i efter middag igen klockan 15:30.. sen ska jag hem ta en dusch och plugga lite teori. sen får vi se vad det blir senare.. kanska middag yooo???????

ni ska få bilder från min födelsedag och aik matcheN.. pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss/maria

HAHAHAH

Try JibJab Sendables® eCards today!

090920

Hej allihopa!
Hoppas alla ni där ute mår bra och har haft en mysig/rolig helg.
Själv så har jag haft en underbar helg,eller aa Lördagen var helt underbar eftersom den spenderades med min älskade Toni :).

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att sitta hemma och kolla på tv.
Min älskade mamma har åkt till Iran och ska vara borta i 3 hela vekor,hon åkte igår men det känns redan som evigheter..helt tomt hemma ju.

Just nu sitter jag i mitt rum med Sahaar,Nadia & Tamara,Sahar sitter vid den andra datorn o leker o Tamara ligger på sängen o spelar spel på sin mobil & Nadia,hm vad gör hon,hon pillar på sig väska o ser helt mobbad ut.
Idag ringde Toni mig o vi snacka i 1 timma,jag låg i mammas rum och prata i tel o så får jag ett sms från Tamara där det står :Kom inte in till ditt rum vi håller på o gör en överaskning till dig.När jag hade slutat mitt samtal försökte jag komma in på mitt rum men det var låst och jag fick inte komma in..efter ett tag fick öppna dem dörren och båda stod där med jätte konstigt "smink" och typ alla mina kläder dem hade hittat i garderoben på sig.Haha fick ont i magen så mycket jag skratta,dem satte på en låt och började hoppa o dansa som hulliganer.sen gick dem ut till varadgsrummet och började dansa framför min styvpappa o larva sig,han tyckte dem var helt dumma i huvudet,det är dem ju iförsig..

Nu ska jag ladda upp lite bilder på dem sen ska vi nog lägga och sova tror jag,om inte dem hittar på en massa annat buus..
Godnatt på er!

Im ou't / Nazii




       

hemma i sverige..

hej alla.. hoppas ni har haft det bra i en vecka.. jag har haft det fööör bra i turiet .. har haft så kul, njutigt utav varje sekund,minut,timma och dag ! den här semestern behövdes för mig .. jag är brun och freeeeeeeessschhh ! haha bilder vill jag lägga upp men får göra det ikväll eller något.. ni får ett par bilder nu hihi =)






- jag är käär !!

alltså hej hej & änu en gång heej. Just nu sitter jag hos nazi som alla andra gångerna jag bloggar.. Men det är e för jag ABOSLUT  inte orkar med min data eller internet. imorron ska den in på lagning så vi slipper den tröga datan. iaf de senaste dagarna har det varit skolan. ute en stund. sedan heem & sova jätte tidigt. vilket jag anser är väldigt sköönt. 
Vi ska sätta på en film snart & mysa. men föörst blire det mat. & gissa vilken maträtt det är da??. jo GHORME SABZII.. mmh godaste. koka du som läser det här & vet vad det är ..

iaf måste meddela en sak här i bloggen oxå!! JAG ÄR KÄÄR.. gissa i vad ??
jo mina skoor haha. vet inte varför men har fasnat för de. NAZZIII??? KAN VI GÖRA NÅGOT
SÅ JAG KAN SÄTTA PÅ MIG DEEE & VISA UPP DE FÖÖR ......... hhahaa...

damp!! pusss på örat HHIHIHI



FAN FAN FAN. GÅR EJ OCH LADDA UPP BILDEN PÅ MINA UNDERBARA SKOOR.....
fan jävla blogg

090916

Hellu sötnötar!
Hoppas att alla har mått lika bra som mig idag,det har inte hänt något speciellt men jag vaknade nog på rätt sida bara..allting har gått som det ska hittils och det hoppas jag att det gör i fortsättningen av dagen också!

Sitter i skolan just nu med Jemma & Tamara,Jemma kollar på nån jäv*a dokumentär om whitney huston när hon var drogberoende,Tamara lyssnar på musik och letar jobb och nu har hon lyckats hitta något i Cloettacenter i lkpg tror jag.

Ulla och Steffani kommer hit snart,vi ska åka och käka lite mcdonken maat för vi har lektion till 17:00 idag o nått måste vi få äta så vi kommer igång o kan fortsätta.Sahaar gick ner till stan med sin mamii eftersom vi har 2 timmars "rast" eller håltimma man kanske ska säga,men hon dyker säkert upp snart också.

Efter lektionen ska jag snabbt sminka mig lite och röra mig mot Cromwell,hoppas det går bra första dagen,är lite pirrig i magen men det är nog normalt hihi.
Nej nu måste jag sluta skriva,tror Ulla kommer dyka opp när som.Pusss
I'm out / Nazii


091015

Hej sötnosar!
Vi har haft jätte dålig uppdatering vilket kan bero på att sommarlovet är förbi och vi har börjat med skola/jobb så man har givetvist inte lika mycket tid att lägga ner på bloggen..hihi jag är duktig på att skylla ifrån mig men så är det iallafall!
Just nu sitter jag faktiskt på lektion och vi diskuterar sveriges "sjukvård" och det enda jag gör är att klaga o blogga samtidigt hihi,men nu ska dem sätta på nån jäkla film som inte jag orkar kolla på därför ska jag fortsätta blogga,har inte så mycket att skriva om men jag kan väl skriva lite kort om vad jag gjort på senaste tiden =).
"Sommarlovet" var nog ingen riktig sommarlov i år,jag såg inte så mycket sol iaf vilket kanske många andra gjorde så jag kan nog inte säga att jag riktigt njutit av sommaren som man igentligen bör göra,men det var ju ganska skönt att inte behöva stiga upp jätte tidigt på morgonen och tänka på att man måste gå till skolan.
Skolan började för ett tag sen och det känns ganska skönt och allting går som det ska..det känns så bra i skolan att man nästan längtar till skolan på helgerna,inte likt mig vet ja.
Idag vakna jag upp och tog en skön dusch och packa lite idrottskläder i väskan och åkte till skolan,väl framme i skolan märker jag att det är Tisdag idag och inte Onsdag så jag hade tagit med mig kläderna i onödan..var ju helt död imorse när jag vakna så jag måste ha varit helt borta och fått för mig att det är Onsdag...(Dum)
Imorgon ska bli en rolig men jobbig dag..har idrott till 17:00 och efter det har jag praktik på CromwellHouse 18:00,vet inte hur jag ska hinna fräscha till mig efter idrotten,hatar att duscha i skolan,jag skulle mer än gärna vilja gå hem och göra allting hemma men jag hinner ju inte för det är en bit till Cromwell också.men det kommer nog gå bra,Hoppas jag!:)
Nu ska jag fortsätta plugga,efter skolan ska jag hem och kolla på blood in blood out och sen prata med älskling och sova.
Kanske bloggar innan jag sover,men det lär vi märka..Pusssss
I'm out/Nazii


    & då säger jag så här till alla sjukvårdare i Sverige: Fuc* You

Boring

SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? - Har redan i näsan.
2. vara seriös än rolig ? - rolig men man måste vara seriös ibland oxå
3. dricka röd eller grön mjölk ? - rööd mjölk
4. brinna upp eller drunkna ? - drunka
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? föräldrar. Min mamma är bäst & vara med !!

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
kan man säga
2. sol eller måne ? - sol sol sol. men månen är fin
3. vinter eller höst ? - vinter det är vit & fint. höst är depression
4. vänster eller höger ? - högeer
5. soligt eller regn ? - sool såklaart!!
6. vaniljglass eller chokladglass ? - choklaad, men jag tycker inte om glass

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
20:35
2. Fullständiga namn ? - Sahaar Salamat
3. Vart vill du bo ? - något varmt ställe, eller gbg/oslo
4. Hur många barn vill du ha ?- 2 eller 4
5. Vill du gifta dig ? - på ett sätt ja. på ett sätt NEEJ!!!
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - skäär
7. Har du ätit sushi ? - nej tack
8. Lyssnar du på nu ? - Rihana - te amo & tamaras röst
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - jag vet inte :S
10. Humör ? - irriterad, seg

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
nej. men villl me min bebis
2. Sjungit ? - Ja, haha
3. Blivit kramad ? - ja
4. Känt dig fånig ? - nej
5. Saknat någon ? - JAAA!!!
6. Dansat galet ? - typ ??
7. Klippt håret ? - nej
8. Gråtit ? - nej
9. Ljugit ? - Ja
10. Haft sex - nej

- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
Neej
2. Har du en hund ? - Nej
3. Sover du helst sj eller med någon ? - med min bebis
4. Tror du på spöken ? - Ibland kan jag få för mig & tro. spec när man är själv i mörkret.



//sa

folkbladet

HEJ HEJ ! VILL BARA SÄGA TVÅ SAKER.. kolla in folkbladet är med där med två söötiiiiiissaar ems n. jojo !
OCH IMORGON ÅKER JAG PUSS /m

sexy bitch

heej, jag tamara & nazi har fått en egen data sal för att jobba. De har sköna högtalare som man kan spela music på. Så just nu sitter vi o lyssnar på sexy bitch med akon. Ska skriva en bokrecension.
ska göra lite roliga grejer efter vi har slutat skolan. vilket är kl 5 .. triist  ?? jo tack vi veet.

aja ska börja skriva bokrecension innan lektionen är slut. så den blir klar idag :d HIHI
saknar min bebis 

// sa


i'm back

jaa aa, vi säger så. Iaf jag är tillbaks till bloggen. inte för att jag kommer hinna skriva så pass mkt men jag ger dt ett försök. Hahaha söta toni har inte tillgång till internet för tillfället så han kan inte kolla in vår blogg som han älskar. Här om dagen så fråga han nazi.  Vad händer i bloggen ?? vem har skrivit vad ?? .. helt urguli.

vrje inlägg vi har typ skrivit, så har vi tagit upp att vi har dålig uppdatering. & ändå så fortsätter vi. & det finns med verkligen i varje senaste inlägg. haha komiker.

profilen är ändrad igen, hedern kommer. Orkar verkligen inte fixa det nu. känner hur trött jag är. ska ta o sova nu. ZZzzzZZzzzz. höörs imorron. puss puss /// Sa


sämst..

haha hej på er. vi är så jävla dåliga med upptadering så jag känner att vi nästa kan lägga ner denna blogg ibland..
om ca en vecka är jag och två brudar från min klass med i folkbladet och visar upp lite höst kläder ! skit snygga bilder vart det... det var ja jojo o emma..
nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker till turkey :) det ska bli så skönt! hoppas bara inte ja får reser i skolan haha..
idag har min farbror vart här från södertälje, vi har typ bråkat och diskuterat i över 1 timma ! shet va svår fattade folk kan vara ibland när man ska sitta och diskutera om assyrer och syrianer .. VI ÄR SYRIANER FATTA DET ! och vi är allla grundade från TURKIET ! inse det med haha .. vilket jävla bråk vi hade så säger han vart är du ifrån? jag bara sverige? han fick damp hahahah.
aja vet inte riktigt vad ja ska säga haha .. byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /m

RSS 2.0