100330

Halloj bloggen!
Dagen började som vanligt med skolan idag,började kl 11:00 och slutade vid 15:30. Skönt med sovmorgon där!=)
Efter skolan åkte jag och Sahaar ner till stan och mötte upp Tamara,vi gick runt lite o kolla på skor,kläder,smycken och aa lite allt möjligt..äntligen hitta jag mina "Jason Mraz" solglasögon som jag har letat efter lite överallt!
Efter stan blev det att åka hem och plugga och nu sitter jag här och ska lägga mig och sova alldeles strax efter jag har pratat lite med min ängel.
Imorgon är det skola som gäller sen har jag tid hos "Törnrosa",Silke/Glasfiber får det bli denna gång med eftersom jag blev så nöjd sist,efter det ska jag till sol&motion och sola lite,det var ett bra tag sen jag sola,känner mig som en blek i donno whut !!
Nej nu ska jag gå och borsta mina tänder och prata med älsklingen och sedan sova..
Ha en fortsatt trevlig kväll!

I'm out / Nazii


 Geeeeeee mig sommmmmar NUU !!


Cinema!

Hejsan där bloggen! 
Är hemma just nu,ligger i soffan och latar mig tillsammans med min lata söta katt (Bubbii).
Har varit ute och joggat och därefter en skööön dusch.:)
Fick ett samtal av kära Sahaar förut,hörde inte mycket annat än musik o skrik.Dem har tydligen haft det jätte kul och snart ska jag få höra allting ifrån dem,dem är framme hemma kl 21:00

Själv ska jag strax upp och byta om lite och sen åka till Jemmas arbetsplats,därefter ska vi två på bio och kolla på "Remeber me". Har hört att den är jätte bra och jag hoppas att denna film lever upp till mina förväntningar för det gjorde verkligen inte Avatar som alla prata så mycket om.
Nej nu ska jag upp och börja byta om,skriver kanske senare när jag är hemma om inte det blir försent.

Im out / Nazii






100328

Godmorgon! Eller godförmiddag kanske jag borde säga.
Kl har flyttats fram 1 timma,sommartid som man brukar säga men här ser vi ingen sommar inte,Anyway jag vakna för en stund sen o just nu ligger jag i soffan och latar mig framför tvn.Ska upp strax och äta min favvofrukost,funderar starkt på att gå ut och jogga lite efter det,det är ju så skönt ute nu speciellt när all snö har börjat smälta bort.

Glömde berätta igår att jag har piercat mig också :P. Iförrigår fick jag och Jemma nån sorts flipp och bestämde oss för att gå till Luckyseven och pierca oss och det gjorde vi.. Måste bara säga att dem är sååå himla duktiga på Lucky7,Jag var så himla rädd för smärtan efter jag hade fått se hur det gick när Sahaar pierca sig på House of pain,hon sa att hon fick ont och det syndes,Men Henke som piercade mig var GRYM jag kände knappt någonting och pang så var det över.

Idag kommer Sahaar och Tamara hem från den stora persiska kryssningen, Hoppas dem har haft en massa kul och att dem har en massa att berätta för mig hihi.
Måste säga att jag längtar en massa till helgen också, då ska jag träffa min kära pojkvän efter 3 veckor,Han har varit i sälen och haft det skojigt.Antingen åker jag till stockholm eller så får han komma hem vi får se hur det blir men kul kuliiit det !
Nej nu ska jag gå upp och äta frukost och sen får vi se vad som händer!
höreees senare maybe.

Im out / Nääzz


 

100327

Hellu där söta bloggen!
Det var ganska länge sen någon av oss tjejer skrev något här.Bloggen har blivit bortglömd tror jag :P.
Igår satt jag hemma o hade tråkigt så ja gick igenom hela bloggen o läste allt vi tjejer hade skrivit så jag fick lust att börja skriva igen.
Tanken med denna blogg ifrån början var att vi skulle skriva vad vi gör om dagarna o diskutera ett o annat..det blir ju som en dagbok till slut o vi tänkte att det skulle vara roligt att kolla tillbaka på allting om ett par år o se vad vi har haft för oss men men.
Det var ett tag sen jag bloggade men det har faktiskt inte hänt så mycket..det gamla vanliga kan man säga,skola,hem,umgås med vänner o inte mycket annat.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara hemma,åkte förbi maxihuset en stund förut och fick med mig den nya schampoon treseme som alla pratar om,skulle även köpa ett par jätte fina solglasögon som jag såg att Tamara hade köpt men lyckades ej hitta dem,köpte även hårfärg till min syster som ska färga sig svart idag,sen blev det att åka hem,fick ett samtal av min bästa bästis Ayman som kom hem från norge igår så jag har varit och träffat honom nu och vi pratade en massa skvaller tillsammans as usuall,alltid lika kul :).
Nu sitter jag här och ska strax kolla på massa filmer och serier med mamma och min söta syster!Mys.
Har bestämt mig för att bli aktiv i bloggandet o blogga varje gång jag har tid,hoppas det går bra denna gång.

Im out / Nazii



 pusselipuss.


RSS 2.0