c(=

Ibland är livet för lätt o enkelt att man tycker livet är för tråkigt.
ibland är livet för svårt så man inte bara orkar mer. men vaafaan
finns de inte en enda gång då livet är helt perfekt.
då det är varken bra eller dåligt. bara chill .. Finns alltid något man klagar på
fast än man har det bra, så är det något som man stör sig på.
har man det dåligt är det något extra man vill ha, man inte kan få.
Men ingeting är omöljigt i livet, ingeting. ..   / sahar



ruttna

hej! ett tag sen jag blogga, har faktist glömt bort det helt och hållet :S !! har jobbat som sagt varje dag för er som inte vet om det , sen har jag varit med sahaar och mathilda.. inget speciellt har hänt för min del iaf.. bara att jag längtar lite till att skolan ska öppna igen faktist.. det ska bli otroligt skönt att börja och köra sista året sen heeeelllllt klar! och då är det pluggade och jobba tills man fyller 20 år..
idag åker min mamma och pappi till syrien skönt att vara ensam hemma och plugga teori men ändå kommer det vara tomt utan dom :(.. när man har dom hemma tänker man kan ni inte bara åka, men när dom väl gör det så tänker man NEEJ åk inte !
ska nu hoppa in och ta en varm dusch och ligga där i badkaret och koppla av riktigt ordentligt. min kropp ska få vara i lugn och ro!
efter det så ska jag göra mig i ordning sen dra till jobbet. JAG RUTTNAR DÄÄÄÄÄÄÄR ! haha ...
skriver senare. puss/m

ärligt talat jag saknar mitt låååånnnga hår!

00:16

Jävla vad jag hatar att ha lågt blodtryck & migrän samtidigt. Migrän är  på väg känns det som ..  inte nog med det så har jag bränt mitt lilfringer som är varm o gör ont. håller i en isflaska hela tidne. O lyssnar på Against the grain hela tiden..

idag gick jag upp 10 för följa tamara  o nazi. de har grejer o göra. Sedan satt vi oss på china resturang och tog en varsin buffe & käka sönder. men som vanligt så orkar man ändå inte mer än en talrik.. Sedan bestämde vi oss för att  åka till lnkg. softa där ett tag. VI var på stan en stund. köpte goda munkar. Sedan satt vi oss på buss nr 3 mot RYD.. för träffa awat... >Vänta. för er som känner awat ... Kan ni se honom promeneraa ???? .ne ne det ä'r verkligen inte awat. Iaf träffa hononom o salla.. Sirre kom o plocka upp oss. Sen gick vi hem till Awat. satt på hans mysiga underbara går. hopppa studsmatta & hade det chill.....  aa sen har ja vart med mamma o handlar & träffat min underbara maria..

iaf nu ska ja till min kudde o säng för att sova. en ny dag väntar på mig.. hihi haha hoho.. det är torsdag imorron??? :D:ähh ingen fattar ändå..

godnaattt





 


00:38

Dag & börja blogga igen. vi har vart jätte sega på att blogga. men lovar vi ska förbättra oss. Det e så mycket som händer just nu..  Sommaren har gått som en blund.. vet inte riktigt vad jag ska säga. förutom att min älskling e här imorron. myspyss.. Nazi&Tony har ett år snart, Jag&min älskade älskling oxå. TARA HAR SKAFFAT BLOGG ??? IGEEN???.. hahaha cp .. aja nu ska ja gå köra fifa me min brosa. sen soova.. gooodnaatttt

/saaaa


Singin in my face like
 diddy-duhdee doo-dah-day

...

heeej allllla ! hur är det med er? med mig är det super bra !
vet inte riktig vad jag ska skriva haha, har inte gjort så mycket har faktist bara varit hemma,jobbat och en dag spenderades i link med syrran vi shoppade en massa snygga saker, smycken, jenas (dö läckra), jenas jacka, linnen och små saker som tjejer behöver.. hittade ett par skit snygga skor på scorett men hittar tyvärr ingen bild på dom på hemsidan, men är lite osäker om jag ska köpa dom.. eftersom de var höga med skit sköna och så var det nitar på dom ,men det kännes för mycket..
idag ska min kusin ha en inflyttnings fest får jag ryck och ork så går jag dit med mathilda samir!
om exakt 2 månader är det en jätte speciell dag :D ! och om 6 dagar åker min mamma och pappa bort och lämnar mig i en månad :(!  kan faktist vara skönt att vara ensam hemma men inte så länge haha ..
och det här vädret irriterar mig och väderprognosen ! soligt med 21 grader? mycket sol det är när man tittar ut ..
kan ge lite allmän info, sofia åker på måndag
nu orkar jag inte skriva.. föresten, många läsare det har vart fastän ingen av oss tjejer skriver något..
har ju tyvärr inga bilder med har videoklipp. men någon som vet hur man lägger upp det? haha skit roligt när jag ber sabri min kusin att pussa min hand och säga min kusin maria är bäst! så fick han lite massage :) ! någon som vet skriv så ska ni få se han gör allt för lite massage av mig.. ha det bra/mariaj

against the grain

So thick, so raw
That oil all over him body stole my heart  I'm caught,
The way she drop down won't allow me to close my drawers
Cause i'm, already in love and i knew better from the start
Oh No,

// saa

bilder..

dt har har vi gjort de senaste dagarna & mer. bilder från liseberg kommer upp senare








VILL BARA SÄGA, SNART ÄR DET ETT ÅR. & MIN ÄLSKLING ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS <3
delam hish vaght nemikhad toro faramosh kone

// sahaaar


tiden går snabbt när man har kul..

det där kan faktist stämma, igår kännde man inte så var klockan redan mycket.
det var ju jobb igår sen åkte vi till syrran som bor i lindö, vi åt middag med henne och hennes familj. efter det åkte jag till sahaar hon hoppade på mig så gullig är hon! vi prata och prata om allt vi har missat men vi tog igen alltihoppa på fem minuter haha sköna! nazi är sjuk och har feber :S bad henne gå direkt till sjukhuset för fan det kan ju vara svininfluensan. och det har inte jag tid med haha ! hellre stå på den säkra siden än den osäkra..
jag och sahaar va hos henne iaf ett tag sen drog vi till charbel och va med grabbarna lite drev osv.. efter det gick vi en promenad och vi båda bara ohhhh vi vill ha kladdkaka så det blev fräcka frökens med en kladd kaka och loka! sen träffade vi på nemanja och gunay, länge sen =) .. efter det drog sahar till näz och jag hem .. här ska ni få lite bilder från de 2 senasta dagarna.. TIDEN GÅR SÅ SNABBT MED DIG SAHAAR! haha puss/mj




fjärde gången..

shululullululu däääääääär !
jag måste bara säga vilken film, vilken jävla film jag har sätt. kan rekomendera den, riktigt värd att se helst om man är från något mellanöstersland.. det är en film som heter whatever lola wants.. jag har kollat på den nu fyra gånger haha, en gång igår med sally och ilona sen idag tre gånger, och som sagt vi alla tre vart ju förälskade i killen som var med, och det kan jag lova att ni med kommer bli, vilken sköhet herreeegud vilken kille! iam in löve..
har inte gjort så mycket idag än att jobba sedan kollat på filmen, ska snart ut och ta en promenad och därefter ska jag plugga teori... imorgon sägs det att det ska bli fint väder, ska man lita på det? haha det är frågan ..
vi var i trägårn i helgen, så himla mycket folk helt otroligt, borde öppnas fler sånna ställen i norrköping !!

svininfluensan är helt otrolig, nu sprids den i norrköping mer och mer, det 22 åringen är det ju hur synd som helst om. hans vänner var utomlands och hade kul dom blrv smittade kommer tillbaka och hälsar på deras vän den 22åringen och han blir smittad också. hans vänner som vad utomlands blev botade direkt men han den 22åringen fick lunginflamation och därefter fick vård.. synd att han var ute så sent ! hans liv har knappats börjat..
hoppas detta vaccin kommer ut så snabbt så möjligt, det behöver hjälpa massa folk! så inte alla blir smittade..

nu ska jag gå ut och ta en promenad, puss ! /mariaj


TEOORIII !

har jag pluggat I TVÅ TIMMAR NU ! det dödar på min energi allså..
igår var jag på riskettan också, skönt att ha den avklarad och nu är det bara tre saker till som måste vara gjorda till början av oktober då efter som ja fyller i sep...
har också precis gjotrt mina naglar ska hoppa in i duschen och pigga upp mig sedan får vi se vad dagen erbjuder..
haha måste också säga en sak som hände igår, jag och syrran ilona skulle förnya våra pass. mamma kunde inte följa med så vi gick för hennes då .. det var en polis kille som fick hjälpa oss han såg ändå ganska bra ut också.. sendan frågar jag om mamma och pappa måste följa med? då svarade han neej det räcker med en av dom men någon måste vittat att det är din pappa så du inte ljuger ..
så sa ilona ja kan vittna och så hämtar vi mamma nu och fixar ditt pass med så vi har det avklart..
vi åkte och hämta mamma. åker tillbaka så får vi gå till en gammal polis kvinna som skulle hjälpa oss.. så brevid henne satt han som hjälpte ilona med en annan kille och han var skit ung och skit läcker !!! så säger ilona; fan maria är han inte lik ........... så svarade jag joo.. sen jag bara SHULULULULUL DÄÄÄÄR DET ÄR MIN KILLE ! och den här gamla polis kvinnan skrattade så mycket och sa ursäkta? jag bara inget hahaha ! ilona säger därefter, du och JAG ska aldrig mer ut du skämmer ut mig haahhah.. mamma bara maria sluuta! haha det var jätte roligt om ni hade hört mig!
nu ska jag duscha :) puss /ma

underbart

De har dagarna har vart kul faktist. vi har gjort mycket men samtidigt inte mkt. ikväll blir dt otten eller något.. Vi har tältat vid varamon o tänt brasa, vi har kollat å¨film o myst. vi har vart uppe till 8 varjedag. men inte ja., ja sover hela tiden haha. o imrron blir dt liseberg om planerna inte ändras & i veckan skara.. hihi. får se hur dt blir.. här kommer få bilder frå¨n veckan. nazi har fler  & ja har på camran orkar inte hämta den just nu :P puss på er så länge / sahaa














meer bilder koomeeer

trött&sliten

hej =) !!
hoppas allt är bra med er? jag mår perfekt förutom att jag är så trött och sliten, vill bara sova hela tiden. är så seg i kroppen.. utomland skulle inte skada just nu allså... men men vi får se vad det blir med det..
idag har jag jobbat sen 6 på morgonen.. har inte gjort så mycket förutom att jobba vara med syrran och igår tvingade mathilda mig till hugo och äta planka hon fick som hon ville också sedan satt vi på trägårn och tog det lungt sen hem för att sovaaaa ! idag ska jag nog lägga mig tidigt för jag börjar sex varje dag på vardagarna..
ska plugga teori innan också .. imorgon efter jobbet blir det kursen rikettan på YA trafikskolan.. kul att sitta där i tre timmar, men jag och mathilda lär hålla varandra sälskap :)!!
nu ska jag inte sitta och bara skriva eller jo kan också säga att sahar& nazi har det bra.. dom har kul med sofia som är här från dubai..
fick föresten resultatet idag från sjukhuset om min operation. skönt det var inget farlig..
skriver senare om jag har tid puss /mj

nyköping!

hej alla ! ingen av oss uppdaterar, bbaaad girls ! jag ska försöka göra det så ofta jag kan men jag har så mycket att göra jobbar för fullt och försöker vila ut mig på den tiden som är över.
igår jobbade jag sen tvingade mathilda mig med dom till trägård, vi satt där och prata osv.. sen kom vi överäns att vi skulle promenera till lindö och äta.. så det gjorde vi sen kom ilona och vi satt där sedan gick ut och städade bilden haha döda en snigel också!!! hatar djur :D .. förutom delfiner...
efter det så åkte vi och bytte bil och åkte till nyköping för att hämta sally och hennes mamma från skavsta flygplats.. känns som att jag ruyttnar i alla flyplatser hahaha från norrköpins till arlada sen skavsta..
och efter det gick vi och tog en lång promenad till, snacka om att vi förbrännde och att mathilda gav mig huvudvärk..
jobbade nyss morgon och kom hem vid och mathilda ligger fort o sover så gott medans jag inte kan sova.. jag ska in och duscha sen packa för vi ska till badhuset idag.. jag ilona mathilda och sally ..ska bli kul, OCH SOLEN VÄLKOMEN TILLBAKA !
vill till söderköping och äta glass idag sen hem och sova efter en sån jobbig dag för imorgon blir det jobbigt på jobbet.. charter tuill turkiet på morgonen !! usschhhh. ha en bra dag .. puss/ma

hejdå

måste bara säga en sak. det första jag sa idag när ja vakna va SOFIA KOMMER IMORRON.. så  ja ska ta förväl till bloggen på 2 veckor :D.. haha


arlanda...

hej..
igår var det fram och tillbaka mellan om vi skulle åka och hämta mathilda eller någon annan .. det var iaf jag faten,ilona,melisia och så tvingade jag med mig min söta kusin samir tills slut ändå :D !!
haha fick lura honom och ljuga och säga faten är inte med jag lovar dig hit och dit, så ber han mig svära på gud att hon inte är med? då skrev jag kom ner nu som ett litet barn ! haha hon kom ner och ville strypa mig när han såg henne i bilen.. men va skulle jag inte göra för att mathilda skulle få en super överraskning då haha !
hela jävla vägen hem så irriterade mathilda och samir mig, melisia somnade i sin mosters famn jätte gullig ! och ilona var en trafiklärare och GPS, och faten letade efter michael jackson låtar och skriker MARIA din bror :), och jag börja sjunga o flippa hahah !sen iaf så stannade vi av i mc som vanligt, fettot mathilda är ju alltid hungrig. vi kom hem senaren vad jag trodde.. vi kom iaf fram till lindö och faten berättar hennes lilla historia om en groda som är hos henne varje sommar och att dom döda henne men hon är tillbaka hahaha vi fatta noll..vi gick in i mathildas rum o snacka lite sen satte vi oss i bilen igen alla förutom faten och melis.. vi åkte till johanna och snakca lite där sen åkte vi och lämna samir sen hem och sovaaaaaa efter den långa kvällen !

snart ska jag in i duschen sen fixa i årdning mig och jobba. efter jobbet lär vi märka vad som kommer hända.
GRATTIS TILL GINA SOM FYLLDE 18 IGÅR. ha en bra dag/ mariaJ




grattis till er!

hejsan på er !
har haft en tuff vecka att vakna varje morgon klockan fem och jobba ..
jag har för det mesta bara jobbat och jobbat och tagit det lungt med nazi och sahaar hemma hos sahaar.
känns som att ingen av oss har uppdaterat på länge, ibland känns det verkligen som att man inte vill inte bara skirva om vad man har gjort o sånt. men ibland så har man heller inte lust att skriva ner något annat heller.
aja nu skriver jag lite bara haha. en dag under den här veckan så har jag garvat så mycket åt sahaar. hon ringde en killkompis till oss och drog sitt garv. och vad tror ni jag gjorde? garvade i en halvtimma tillslut fick jag ont i magen !
haha hon är en rikig pajjas..

som idag för tio år sedan gifte sig min syster med sin man ! GRATTIS till er två på eran 10-års dag !
hoppas ni lever gifta och lika lyckliga tills döden skiljer er åt !
måste ringa till min jävla tandläkare på måndag, min tand har gått sönder !!!! allt är skitungarnas fel för dom bråkade och jag skulle skydda melis så slog hon i sitt huvud i min haga o en bit av min tand e borta ....
idag kommer määääääääääääääättt hem :D haha vet inte ens om jag har lust att åka och hämta henne förlåt älskling :( .. men lär kanske bli illa tvungen eftersom det inte finns buss eller tåg.
ajjjjjjjja jag är trött på allt haha hej då ! /mariajackson

BARA 2 DAGAR KVAAR

also förlåt för dålig updatering men vi har haft mycket & göra. men ändå inte. eller jag ska inte ljuga, vi har inte orkat. varför vet jag inte . vi har sutit vid datan men inte skrivit något. & varje gång säger .. aa vi skriver något nu. men blir inte av iaf.  väntar på att mina bröder ska komma. ska gå o hämta de, Dde har vart på kollo sen måndas, hihi kuul ... jag har SAKNAT min bröder, känns så tomt hemma utan bröderna & mamma. Mitt liv är de.
Mamma är nog det bäästa som finns i världen för ett barn. hur mycket man än sviker så finns hon alltid alltid däär ovasätt vaad. den som har tagit hand om mig i 18 år o meer kommer det va om gud vill. sen är det upp till mig & ta hand om henne. ooh helt sjuk att mamma är det bäästa skapelsen.. Älskar henne sjutk mkt .  nog pratat om det. så måste jag sägaa att jag e sjuuukt glaad,, vet ni varföör ??:. JO föör både MAMMA & SOOOFIAA kommmer på MÅNDAG!!!:. oh så glaad jag är.. kan ni fatta. träffa sin bäästa vän efter 1 år ??? helt sjukt, ja längtar ihjäl mig ... snälla låt tiden gå snabbt till månda. & de 2 veckoorna seegt.. iaaf nu ska jag stääda. innan de där   snroungar kommer :D


fint ja fixa nazis hår eller hur ?:D


... samanaa

Igår så satt vi hos mig o chillade bara, laga  middag & hade tjejkväll .. fick besök av två främlingar & inget mer med det
& idag så va ja på körlektion, sedan stan med maria.. maria gick till jobbet & nazi kom .. sen gick vi hem för att käka o maria va redan hemma hos mig.. haha extra nyckel.. snorunge.. äälskling. det e ett år om EXAKT en månad, jätte glad
iaf vi gjorde mat, GJORDE GOOODASTE MATEN & nu sitte vi här. jag vid datan & nazi kollar på film & maria fixar naglarna .. orkar inteblogga.
vet inte vaarföör.. aja puss








; GRATTIIIS MIN ÄLSKLING

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAAG, FÖR DET MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAAAG.
min älskade bror fyller år idag, men tyvär så kan jag inte grattaaa honom eftersom han e på koolllo =(  saknar de så himla mkt.  Han fyller 12 år idag, så stoor han blir ooh min älskade <3  grattiiis bebiis .. jag älskar diiig & önskar dig all lycka i livet .. bääst e du





finns inga bilder på oss tsm på datan, orkar inte ta fram cd-skivorna

michael jackson !

hej !
sitter hemma och kollar på michael jacksons minnesceremoni det är helt otroligt hur mina tårar bara rinner för honom :S..
han var verkligen för bra, hans låtar,hans danser hela han !!! han kommer alltid finnas och vara lika känd i alla länder oavsett vad som händer .. och tycker såå synd om hans dotter som höll det finaste talet, att det finns inte som hennes pappa, usch vad jobbigt inte bara förlora sin pappa utan den värdskända king of the pop !!!! kan förstår mig på att hit tills har 21 personer tagit livet av sig efter honom. så sjukt vilka fans ..

om ni också missade minnesceremonin igår så kan ni kolla på den på tv4.se ..
vilken jävla begravning =( ! / mariajackson

My love for you insatiable




Oh så härligt låt. hör den sköna musicen
 sammtigt som jag hör hur det regnar.  jätte mysigt ..
My love for you insatiable

orkar inte

orkar verkligen inte blogga. har diskuterat om massa saker idag, som ja igentligen borde ta upp på bloggen.
men just nu har jag ingen orka, har inte gjort så spec mkt idag, bara suttit hemma. nu sitter vi alla här hoss mig o spelar gitar hero. ska fortsätta göra det sen sova... godnatt /sa


Sahaar 2006 sommaren
en riktigt klassiker

rätt sjukvård?

hejsan ! hoppas alla mår bra? jag mår lite sådär, är förkyld och så har mina ögon blvit helt röd sprängda?
helt sjukt, rikgde vårdcentralen i morse och det är helt otroligt man får aldrig rätt sjukvård tycker jag inte. antingen finns det inte läkare eller så har dom fullbokat?
ska man verkligen behöva tjata och tjata på dom för att bara få en läkar tid.och så är dom så otroligt snåla med mediciner och säger allt finns recept fritt !!! ohh !!!
ni som känner mig kanske vet hur jobbigt jag har det med min mens värk och jag har bett om att få smärtstillande tabletter flera tusentals gånger,har åkt till akuten, svimmat,spytt m.m.. det är ingen som bryr sig eller tar det på allvar, det ändadom säger ät det finns p-piller som kan hjälpa dig.. men va fan kan dom aldrig förstå att jag inte vill ta p-piller.. herregud att man ska behöva bråka med sjukvårdspersonalen för att få en tid !
men jag fick iaf en tid till att gå ta prover och kolla på vad som säger.
upptaderar senare när jag är tillbaka.. puss o kram /ma

Sa; SOO HAPPY

úrsäkta men jag e så GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD =D ..
fick nämligen ett samtal av ett okänt nr för någon halv timme sen.. Jag hör någon säger hallo hallo flera gången. jag trodde va någon som hade ringt fel. men efter ett tag hon bara sahaar ? .. ja doog det va min SOOOOFIAAA som ringde från dubaai.. vart glad men vi hann inte prata så mycket. fick inte äns fråga hur hon mår. hon fråga direkt  om jag va hemma & var min mamma vaar hemma. som tuur så var jag hemma & min mammi.. hon bara min pappa vill prata med hennes. ja fatta direkt att det handla om att hon skulle komma till SVERIGEEE :D..
så sooofiaaa ska va hooos min i 2 hela veckoooor bookaad & klaart. så underbaart.. längtar så mycket. & nej ingen annan än jag sofia & nazi ska vara :D låter som ett barn. men det e bara för ja vill ha henne för mig själv. har inte sett henne på ett helt åååår.. fattar nii..  inte se sin bäästa vän på ett helt åår. det e sjukt asså.. !!!   hon e som min&naziz lillasyster. jag sväär. vi har alltid tagit hand om henne. sjukt asså.. jävla snorunge haha!!.. MEN VIII ÄLSKAR DIIIG  SES OM 8 DAGAAR.... <3<3


sahaar 16 år & sofia 14 :D

Sa: haha

Igår satt jag o maria barnvakt, maria satt för sebbe & jag för yasaman o keivan-. Kan förstå att alla säger att vi inte ska skaffa barn haha.. iaf gjorde inget spec igår. & idag så va ja i maxi o sånt iaf tänkte  bara ladda upp lite bilder. något jag kommer göra senare oxå. eftersom min älskling bror fyller år på onsdag och vi ska fira honom idag för att alla här hemma åker bort imororn. o jag blir  ensaam hemma. hihi :D






Sa : alla bloggar är likadana

Vi va o träffa nazi&tamara, satt o snacka om saker & ting, kom fram till att alla bloggar ser verkligen likadana ut.. Outfit,Smink,Kändisar,Skvaller..
alla de här kända bloggarna, som ligger på topplistan alla de har något gemensamt. allt handlar om mode,smink,kändisar,skvaller,fester. Lixsom är  allt de här vad livet går ut på eller ??  Det va bara en enda gång jag såg att något vettigt kom upp på bloggens första sida, & det va bara då soufya skrev  om 8 bra pluggtips. Det är helt sjukt att alls liv handlar om kläder, senaste nytt. Hur hur ?? livet ¨går inte ut på att vara finast, det är inte stilen som gör en fin utan ens insida. blir så arg på alla små flickor som springer runt på stan med massa smink, och ska se ut som de äldre tjejerna & röker/dricker. Det är mest blogg världen som påverkar små flickor. Tycker bara så synd om de, förstör sig själva.

& lxm vafööör ska man känna pengar på blogg ?. Bara för man sitter & skriver om sina dagar, vad man tycker., vad man göra, o får in massa pengar. det är så jävla löjligt, de pengarna kan man sjönka till världens barn eller något. barn som verkligen behöver & sliter sitt liv för pengar.. Helt sjuk väärld vi bor i alltså..
aja orkar inte bli irriterad. Nazi kommer säker skriva ett helt inlägg snart om något liknaden, det är hennes grej.. haha Puss /// Sahaar


juste här om dagen så sa en av våra läsare att han inte förståg sig på vår blogg..om det e en&samma människa som skriver eller olika, vem är vem ???  Nej det är så att vi är tre tjejer som delar på en blogg,


Sahaar som fyller 19 nu i augusti, går på kungsgård gymansiet i norrköping, sista året, bor i kungsgatan. precis blivit singel om det varar det vet vi inte & kommer från IRAN.. avslutar  oftas inlägget med SA

Maria som fyller 18 nu i september, går på kungsgårs gymnasiet i norrköping, sista året, bor vid brandstation. Är singel. & är syrian från medyet (turkiet) avslutar sina inlägg med MA...

Nazanin som kallas för Nazi är 19 år går på kungsgårds gymnasiet i norrköping, sista året, bor i ektorp & har en pojkvän & kommer från IRAN... avslutar sina inlägg oftas med i'm out Nääzzi eller Na

090704

Hejsan!
Det är många som har kommenterat inlägget angående Kissie bloggaren och vissa undrar varför jag inte laddar upp bilderna..
Självklart vill int jag riskera att bli anmäld för en dum blondins skull så det borde ju ni förstå?Och själv tycker jag det är ganska pinsamt för henne,det är ju liksom bara att sätta sig i hennes sits.
några andra kommentarer jag vill svara på här i inlägget led så här : "Varför bryr du dig om hennes sexliv har du inte eget orka vara omogen". Det jag vill säga är att Kissie predikar om att hon vill eller att man SKA förlora sin oskuld med den man har gift sig med..o det hon gjorde var ju inte alls rätt med tanke på hur hon hon predikar o vad hon predikar om?
Som många andra bloggare inte kan vara sig själva och säga vad dem tycker istället så låtsas dem bara.
Det är ju bara att ta en titt på Desirees blogg.Hon är ju just nu bland "storbloggarna" och hon tjatar jämnt om hur mycket hon hatar rök och ciggaretter men man har ju sett flertals bilder och videoklipp på henne där hon har en cigarett i handen?
Vill bara bevisa att ingen igentligen är sig själv eller visar sitt riktiga ja i bloggandet..det enda dem får uppmärksamhet ifrån är att kränka andra och få det o se ut som att dem lever bästa livet och är helt perfekta vilket dem absolut inte är.En tonåring sa inte sitta bakom en skärm och läsa allt detta och vilja vara som dem för det är inte hur dem är utan allt är bara samlat Bullshi* o brist på liv.Dem förstör tonåringarnas liv,men det lägger ingen märke till allt handlar bara om dem och deras ansiktsbehandlingar och utekvällar i Stureplan tillsammans med killar/tjejer!Det är fel tycker jag,någon som håller med mig?!?
Tack för mig.
Im out / Nazii


090704

Hejsan!
Nu är jag tillbaka igen.
Måste bara berätta om lite skvaller som jag har fått reda på,hade svårt för att tro på det själv men sen fick jag ju se med mina EGNA ögon på lite bilder och en jätte kort videoklipp vad lilla "storbloggaren" Kissie har ställt till med!
Ingen självrespekt måste jag säga också..
Jätte pinsamt att det har komit ut kissie men hur kan man ligga med 4 killar samtidigt?!?!& inte bara det hur fa* kan man göra något sånt när man redan har en pojkvänn?!? Tycker någon att det är okej?för det tycker inte jag.stackars kille hur krossad han kommer vara när han får reda på vad lilla blondinen har gjort!
Eftersom jag är lite snäll och inte så patetisk som själva kissie som kränker alla och tror hon är bäst så ska ju inte jag lägga upp bilderna som jag kan få tag på.
Hursomhelst ville bara säga detta och vill bara säga till henne att hon borde skämmas..FY Kissie!!



           Im out / Nazii

090704

Hejsan!
Jag ser att Sahar har hunnit uppdatera och berätta lite om vad vi gjorde igår :).
Måste bara säga såhär,JAG har inte haft så kul på länge,det var verkligen jätte roligt igår,kanske kan bero på att jag inte har varit ute och festat någonting på länge..O så glömmer vi inte att gratta Ivan som fyllde 23 hela år igår.Congratz :)
Jag ska ladda upp lite suddiga bilder nu från igår kväll,men fler bilder kommer senare när sötnosen Felicia laddar upp dem :). Puss



                                         Im out / Nazii


roli kväll

Måste bara säga, jag hade så rolgit igår, trodde dt skulle vara tråkigt pga att det itne va så mycket folk ute, men dt va riktigt kul. inget sådära spec wow, men jag hade eller vi ...  Började med att  nazi kom till mig, vi fixa oss & sådära, drog till deli.. förstår verkligen varför alla säger h*rställe, alla  tjejer e fan galna där, dansar sönder på bord o skit. aja skit i de.. jag nazi satt där snacka drack snacka drack o drog vidare till otten. där vi gicki in på varsin toa, & hör någons röst. va itne säker på vem det va men jag börja ropa efter FELICIA. o nazi ropar efter haha. sen hon skricker sahar ?? nazzi??. hahaha hur mkt ja garva. gick ut o dansa med henne o natta, natta ville till palce, vi drog ditt och dansa lite, efter ett tag vart det tråkigt & för varmt. så vi drog till ottten igen. haha.. träffa massa roligt folk. men vi sket i alla o bara dansa loss.  sen va ja hemma starx efter 4..  & nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra idag.. måste till stan o köpa min kläning allså :P .. bilder kommer senare när feilici har hitta sin sladd & nazi laddar upp sina :P puss // saa


måste bara sätta ut den häär.. Här har du MR.POKI
" har sätt alla dina bilder, du har aldrig haft långt långt hår"
aldrig vaa ??

han är hemma !

hej !

jag vill bara säga att min älskade SÖTASTE pojke är äntligen hemma ! Har längtat tills denna dag ska komma.. och ja här är den. hur jag och han hoppade på varandra och kramades, och ja moster maria börja få tårar, sen sa han pappa mamma jag ska ju till er att moster maria va den som hade saknat mig mest ! sååååå söööt asså dödar mig på plats !
ska umgås med han nu ett bra tag och ge igen allt vi har missat.. ni skulle få bilder på honom men förstår inte varför min dator kabel inte fungerar :( .. puss /m

justä måste säga att designen vart KLOCKREN ! fint sahaar:)

Deli & otten

Ikväll blire dt att dra till deli, snacka massa skit me nazi. o sedan till otten..  kul ska vi ha efter 150 år..  länge sen man va me henne, hihi  bloggen får jag fixa imorron, men än så länge duger den


fixar desginen

Håller på o fixa bloggen, men gör det senare hinner inte just nu..
puss / sahaa

Halvars mmmh gottigott

Jag har verkligen ingen lust o blogga, men ändå så vill jag, eftersom ingen har uppdaterat något nytt.. Ja ni, igår så städa ja o mamma hela huset upp&neer, släggde grejer som vi inte behövde, o la ut två nya mattor som vi köpte, Det vart klockrent,  & snart kommer nya soffor o en ny tv data&databord. Gör om allt sådära. hihi.. Iaf efter att vi hade städat, la ja i hårfärg i hårt, o vänta in maria. maria kom o käka lite medans ja duscha. efter dt gick vi till halvars, assså MMMMMHHHH
deras mjukglass fööör bara 10 kr är fan mig goodaast...  iaf
där efter gick vi in till stan, träffa nazi & tony o massa andra folk, men menningen va att vi skulle träffa nazi&tony.. stog o prata massa skit tills deras film började, sen gick vi vidare till gotto satt o snacka lite skit me ibbe&kristian, senare träffa vi på ibbe följde med honom till busshållsplatsen. o sen till mc köpte vatten haha, sen gick vi en promenad & larva oss. haha JUSTE mr poki e nog den trögaste människan som finns!!.. hih haha hoho...  mitt hår vart jätte fint, men behövs göra en gång till. juste måste göra mina ögonbryn nu..

maria jobbar fram till 4 sen börjar hon 7 igen till 10.. medans hon jobbar ska ja & nazi ta en fika dt va länge sen. vi har mkt o prata om :D ...  nu ska ja fixa mianögonbryn & kolla på tv me mammi... <3
pusss på er <3 /sahiiii

trött och sliten..

hej hopp alla !
kom precis hem från jobbet och ovanligt att varje torsdag ska chania planet vara försenat ..
har inte bloggat på läge det är just för att jag inte har haft den tiden eller orken .. har jobbat för fullt, varit förskyld och njutit av detta väder ..
igår va jag och sahaar med fäd och paul.. det var dubbel bröllop haha ! så kul jag har jämt med min kusin ..
efter det så gick vi till sahaar och kollade M.jackson min bror på tv.. sen kom ilona och jag åkte hem och sooooov !
vaknade upp klockan sex idag för jag skulle jobba klockan halv sju :( .. till halv sju på kvällen.. hade så mycket att göra idag och igår, har fått jobba lunch också dom här två dagarna efter som krille kocken är sjuk . ventilationen på flygplatsen var absolut inte rolig idag .. trodde jag skulle svimma av all värme och stress ! men snart kommer ilona ut från duschen och då är det dags för mig att ta en snabb dusch sen gå till sahar hon har ju färgat håret intressaaaaaant :D !!
ska jobba imorgon också. SEDAN PÅ LÖRDAG kommer vem hem?
jo min efterlängtade pojke SEBASTIAN ! oh tror inte förstår vad jag saknar den pojken, ska tillbringa hela lördagen med han =). och sndag jobb ! jobbiiiiiggtt ..
väntar också på att få svar från länstyrelsen att jag ska få börja köra .. ska köra med Centralas trafikskola, eller det heter YA trafikskola nu ! synd att nazi vart blåst, men nu vet ni GÅ INTE DIT!

puss o kram /maria

nagellack gör sommaren

Nagellack gör sommaren precis som klänningar. Jag o mina nagellack e cp tsm :D..
Nä men de senaste veckorna har jag blandat nagellack. Orka ha en & samma färg på alla
tio fingrana, som förra veckan hade jag gul på ena och lilla på andra handen. & den här
veckan gör vi varan lilla & rosa, De e sjukt fin. Köpte en fin nagellack igår från kicks
den va lilla glitter jätte fin.. 30 kr på rea haha.. 

Iaf igår gjorde vi inget spec åkte till maxi, gick promenad, käka på mc tsm me fadi&Paul&mariaa.sen gick vi vidare till vasa, satt där o prata hade kul.. sedan gick vi hem o kolla på MJackssons dokumenter, dt va väldigt intressant. Ne nu ska ja iväg ner till stan igen tsm me mamma, hon har hittat en fin svart matta som hon ska ha här i vardagsrummet. bäst för henne att den e fin. sen kanske ja ska f'rga mitt hår till ljuust brunt, som ja har för 4 månader sen i bara 3 veckor eller något.. haha. Men röd & svart hår passar mig meest. RÖD ska ja&nazi ha på hösten, då ska vi göra röd tsm, för dt passar så bra me hösten, vaarm fäärg. aja. maria jobbar o slutar kl 5. själv så sitter jag o slappar o njuter av min sista sommarlov.. men nu ska ja iväg. Pyusss på er <3 / sahaar


090701

Hejsan alla kära läsare!
Hur mår ni?Själv så mår jag inte så bra just nu,är jätte irriterad med tanke på vad som har hänt i körskolan o nu sitter mamma o tjatar om att ja slösat 14000 i onödan.
Kan bara säga såhär,va absolut inte lika dumma som mig och välj Arres Trafikskola!
Jag var nära på att bli blåst flera gånger,kan inte säga att det är ägarens fel men jag vet att receptionisten Jessica som jobbar där har försökt "blåsa" mig ett antal gånger,som att skriva att jag ska betala 5600 för 10 körlektioner och riskettan,vilket självklart var fel och jag var tvungen att rätta henne 3 gånger om för att vi skulle komma fram till att det var mycket mindre än det jag skulle betala.Igår var jag där och begärde tillbaks mina pengar som jag betalat för yttligare 10 körlektioner eftersom jag behövde det men så säger hon så här: Du får tillbaks dem på ett vilkor,jag vill aldrig mer se dig här och du är inte välkommen här mer..Jag har betalat dem 10000 kr för deras så kallade "Stora paket" dr ingår Teori och lån av deras datorer,Halkan,Lån av bil vid uppkörning,och 18 körlektioner.Jag förstår mig inte på henne,TROR hon jag har betalat 10000 för ingenting? Det enda jag har gjort är Halkan som dem betalat för och kört mina 18 lektioner och inget annat?O nu plöstligt är jag inte välkommen dit för att ens plugga till min teori som jag har betalat för :S?
Vill bara gå till pressen med det här och visa vad dem gör och hur dem tar ens pengar utan att ge nått tillbaks!Det är hon som gjort fel i räkningarna och istället för att be om ursäkt är hon uppkäftig och kaxig mot mig?hon kunde inte erkänna att hon hade SÅÅÅ FEEEL!! men hon har ju skämt ut sig o detta som har hänt har sina konsekvenser för henne!
Nog pratat om detta nu,vill byta ämne så jag slutar tänka på det som har hänt,blir bara så argggg!
Som ni vet var jag,min syster och Tamara i växjö över helgen och vi kom hem i söndags..ka nbörja berätta lite kort om vad som har hänt sen dess:).
Vi klev av tåget och åkte hem till Tamara för att lämna resväskorna,Vi la oss lite i sängen så trötta som vi var och då ringde älskling mig som jag hade saknat jättttee mycket och bad oss komma till Cromwelhouse,Vi var där en stund med Hedi & Toni o prata lite  allmänt skit hehe.Fick se Sahar och Maria också efter hundra år när vi satt där.
Efter vår lilla fika så åkte jag,Toni&Tamara hem till mig och skulle kolla på film men vi tog en lång promenad först och berättade lite om hur det hade varit i växjö för Toni,efter det åkte Tamara hem med sin mamma och jag och älskling var kvar hemma hos mig och kolla på film o myste :).
Dagen efter gjorde vi väl inte så mycket förutom att gå på stan o kolla på kläder,jag fick med mig 3 jätte fina klänningar som älskling köpte till mig och ett par jätte fina klackskor som jag ska ha på mig på lördag när vi ska till Hugo hihi.Senare vid 7 tiden var jag,Tamara,,Fadi &Toni hos Nori & Iskander,vi satt på balkongen och mobba varandra och umgicks lite,Grabbarna skulle till Cromwell och därefter till Måndagsklubben så jag o åkte hem till mig och kolla på film o vänta på min älskling som skulle komma hem vid 3 tiden,Otur som han har stackaren så somna både jag och Tamara så han fick ringa flera gånger för att väcka oss o säga att han var på väg hem,Förstår inte varför jag var så trött som jag var,Vad har hänt med mig?haha.Hursomhelst,Toni kom hem vid 3 som han hade lovat o va lite halvfull,OHH jag älskar när en kille luktar Öl,Sexigt!Någon som håller med mig?haha
Hm nu har jag berättat om allt,eller nej jag missa o berätta vad vi gjorde igår,På dagen var vi i ågelsjön och bada o sola o på kvällen vidare till Trädgår'n där man träffa massor folk man kände,trodde det skulle vara tomt det var ju en Tisdag :S?men myggorna lät oss inte vara ifred så vi åkte till Cromwell men dem skulle stänga kl 12 så vi åkte till Q-Bar istället och drack lite Bacardisar (Me lööve) o splea biljard.
Det var allt,Har ni märkt en sak? När jag skriver ett inlägg så är det som typ en halv harrypotter bok eller nått,hoppas ni inte får huvudvärk,ni får jätte gärna säga till då :).Men det kan bero på att jag inte är så aktiv i bloggandet så allting kommer med en gång :p..Oj nu sitter jag kvar o skriver ju haha nej nu ska jag o Tamara gå och äta sen ska jag vänta på Toni o kolla på film sen sova
Godnatt sötnosar! 



                           Im out / Nazii

bilder gör bloggen ??

Det va någon som sa till mig för några dagarn sen.. bilder gör så man får luften o läsa.. e dt verkligen så ?? själv så läser jag bara de jag e känner och ser jag något som verkar intressant så läser ja det självklart på andras folks bloggar. Men helst kollar ja på bilderna, det e roligare ..

men iaf det har inte hänt så spec mkt igår. va en helt vanlig dag, badet sen uppe hos en kompis, sen satt ja o maria i min gård o prata om allt .. det e sjuka är att så fort något händer mig, det första som alltid har vetat dt e nazi, varför vet ja inte. kanske för ja har känt henne längst o vi vet allt  om varan. men iaf jo visst sofia o maria vet oxå allt om mig. men nazi e den första som får veta. men de här senaste veckorna har vi inte vart me varan.. Juste sofia kommer om drygt 2 veckor.. Jaja vi vet hon skule ha vart här igår, men hon kommer ju med hennes pappa. o hennes pappa jobbar fortfar4ande här så han har arbete o sköta om 2 veckor här:P .. kul ska vi haa. Lisebeerg, bada, umgås, flippa ur. & massa mer.. bara ja nazi o shofii :p .. Iaf
nu ska ja iväg till stan med mamma, har körlektion halv 4.. & maria jobbar till 4, blir att träffa henne senare & hitta på något med mupparna eller något ... Glömde säga en greeej. ja kommer kugga hur lätt som helst på uppköringen. igår när ja körde framför maria o anonym 1, glömde ja byta växel hela tiden. Hade på 2,3 friläge hela tiden när ja starta bilden. självklart ska den vara på ettan men nä sahar bliv nojig framför folk:P .. iaf.   får uppdatera senare :D bilder kommer senare oxå :P   /saa


RSS 2.0