...






Sofias favo träd

syrianska fc

SÅ JÄVLA SKÖNT..
idag var derby matchen SYRIANSKA FC - assyriska ff
OCH VEM KROSSA INTE VEM? JO SYRIANSKA krossade assyriska så jävla skönnnt.
vilken lättnad allså, SYRIANSKA I HJÄRTAT

FORRZZZZZZZAAAA SUUUUURRRYYYOOOOOOOYYYYEEEE <3 /Maria


soooooo hhaaappppyyy ? YEEEEEEEESSSS

sommar & sol !

hejsaaan !
att vakna upp när solen skiner in är det bästa..
så jag steg upp ur sängen, så väckte jag syrran o så frågade hon om jag ville gå ut o lägga mig med henne och sola och koppla av, och jag sa varför inte? skiiit skönt ju..
så vi trog och tog med oss lite saker, sen kom sahar dit och solade med oss.. fy fan allså tänk omdet skulle vara så här varjjjeeee dag, vilken sommar .. men men .. efter det så gick vi och åt grill för mamma och dom hade grillat massa gott.
efter det kom vi hem och fixade oss eftersom jag sally, ilona och sahar så gå sätta oss i trägårn och softa =) ..
skriver sen o lägger upp bilder.. hoppas också ni har haft en bra solig dag ! /m


      

      haha jag fotar mig själv som ett offer, sahar är i bakrunden grr & ilona syr sin hårförlägning som en mejme PUSSS <3   

090530

Hej kära läsare!
Iförrigår var jag på otten med tjejerna och som dem flesta vet så var även kevin lyttle där och hade en wonderful uppträdande.Jag ska berätta en liten hemliis men Shhhh (Kevin Lyttle är jätte ugly) :$..Men han har jätte jätte fin röst måste jag erkänna!
Anyway vi tog taxi hem till mitt hjärta Sejda och skulle "sova" där men men det blev ingen sömn för min del eftersom min älskade pojkvänn och jag ville träffas så vi träffades vid 5 medans Sahar och Sejda sov som små bebisar..vi tog en runda till linköping och var i utkikstornet och pratade massa skit om allting.I lööve it!hihihi
Éfter en lång pratstund med min älskling så kom vi hem till mig och la oss,han somna direkt men jag va uppe o kolla på bland annat  våra bästa år och smallville och massa andra roliga serier..senare när jag lyckades väcka honom vid halv 9 på kvällen åkte vi och hämta Sejda och Nori och käka på SpiceyHot ( I lööve that to,hihi),Jag och sejda hyrde en film och åkte hem till mig och skulle ha myspys men men det blev aldrig så för sent på kvällen åkte vi till efterlängtade söderköping och gick upp för nästan alla trappor hihi,skönt var det..iaf vi sov ingenting tills nuuu då kl e 10:00 på morgon och nu ska vi ha en "liten" Roadtripp..Först ska vi åka till Sthlm och sedan till Helsingborg och Göteborg..Jag,Min älskling Toni och Nouri och sjvklart älskade Sejdaaa!
we're going to have some fun,..Hell yeah!
Har inte sovit på 2 dagar nu och jg är hur pigg som helst,kan ju bero på 108298982 Redbull jag har druckit..BadGuuurl Nazii!!
Nu måste jag gå och torka håret och packa lite :)...Bilder kommer lite senare men än så länge kan ni få se en bild på mig och min pojkvän Toni!
Puss puss // Naziii

låt bilderna tala ..

hej igen då ..
hemma nu från firandet av mathilda, vi var på hugo och det var trevligt, men ska faktist inte skriva så mycket för jag är jätte trött men låt bilderna tala för er ..

hoppas alla får en bra fredag iaf.. /m


jag & födelsedags barnet !jag & babemariahjag & babe
prisila, jag & jojosahaar & johannafödelsedags barnetfödelsedags barnet


jag & babeABOOO GGGfödelsedags barnet & mathias
tack för hela kvällen girl's !

fixar..

hejhej, har precis fixat mg klar för ikväll.. bara att sätta på sig kläderna och äta något snabbt sen gå köpa något man kan blanda med.. sen gå till sahar o köra loss !!!
haha vi ska nämligen fira MATHILDA idag, först på hugo äta massa gott sen bowla och efter det ska vi någon stans..
tycker synd om mathilda hon hade spytt sönder sen igår och idag ska det bli värre gumman =) ..

aja nu ska jag klä på mig, hoppas ni får en underbar kväll !
pussokram/m

fler bilder kommer up imorron ..

jag o brushan han är 6 år yngre än mig men längre :|.. mamma tvinga oss


mathildas dag ...

jahap kom precis hem från vårt lilla firande av mathilda, eller lilla o lilla haha ..
började med att vi gick till trägårn och det regnade sönder så vi fick sitta under parasoller med värme lampor.
mathilda börja dricka och jag gick fram o beställde shotar till henne. efter det åt jag och sahar.. sen gick vi vidare till deli där det var helt tomt haha.. jag vet inte hur många drinkar och shotar jag köpte för att supa ner henne. hon var ju såklart fulll också haha helt borta var hon .. men här ska ni få lite bilder och efter det ska jag kolla på våra bästa år, TACK ......... för att jag kan titta på det . sen läggdags skola imorgon. men hur det blir för mathilda är en bra fråga bakis i skolan typ?
godnatt alla puss/m

trägårn

regnig dag..

regn regn regn vilken otur vi som skulle sitta och fira mathilda på trägårn.. blir kanske inte som planerat om inte vädret ändrar sig.. hon är så söt och skäms så mycket när någon grattar henne haha !
iaf idag har jag varit i skolan började tio sköönnt ! fick reda på att mitt betyg på estetiskt val blir VG skönt att klara upp de målen man sätter upp på sig själv. efter det blev det att gå upp till vrinnevi och ha lektion om naglar, efter det kom Robin från arbis teater.. vi ska hitta på något med han till hösten *längtar* och ni får reda på mer när börjar närma oss hösten ..
robin är allså en känd make up artist som makear på arbis teater..
efter det åkte vi med jojo hem till henne sen stan och åt istabul kebab som jag inte ville men hade inget val..
och sen kom syrran o hämta mig o nu sitter jag här jätte seg och lyssnar på beyonce- broken hearted girl ..
ska till stan lite senare med ilona, efter det blir det att fira mathilda någon stans !

ha det bra puss /m

              
                                                         dig älskar jag mest MEST !!

GRATTIIIS ÄLSKLING <3

idag är det ju absolut inte en vanligt dag, utan det är mathildas 18-års dag !
äntligen framme till den här dagen habibi. hoppas du lever i hundra år till med mig i ditt liv såklart haha ..
och att du får all lycka och kärlek för det är du värd gumman !

jag älskar dig GRATTIS IGEN <3<3<3 /marija



ansultar med den här. det finns så mycket bilder vi har tillsammans haha.. alla minnen som är bra och dåliga.. IDAG SKA VI FIRA DIG, OCH IMORGON SKA DU DECKA !!!!!!!! <3

en tjej är hora men en kille inte ??


Jag kom på en grej. Varföör ska en tjej bli kallad hora och inte en kille ?? . Tex, om man träffar en kille för en natt & båda vill ha samma sak (sex).. Så blir det alltid tjejen som bli slampa, hora osv., Medans killarna går med ett stort lende på läpparna och är stolt för han har fått en tjej . Och det sjuka är att både tjejen & killen va ute efter precis samma sak. Skillanden blev att tjejen fick ryktet hora & han fick ryktet kung efter sig.. Eller att killen kan ha sex med hur många som hälst medans tjejen, har hon sex med ett antal killar eller lättare sagt mer än 1 så kan hon vara en hora..  Förstår mig inte på sånt helt sjukt är dt.. Och en anna sak. När man frågar en kille, " är du oskuld ?? " då ler han alltid och säger va troru ?? eller " ahah ja?? " ..  men om en tjej skulle sagt så, så skulle hon blivit stämplad ?? .. varför kan inte tjejer har dt som killar?? var e dt för stor skilnad ?? vi har det de har behov av, och de har dt vi har behov av ?? so what ?? Vi tjejer har lika stor rätt.. men aja orkar inte blir irrterad mer :P ..
ska gå ringa frodo och lägga mig o sooovaaa djuuupt !!!!: ZzzzZzzzZZZzz // sahar



..

Idag så har jag vart på praktiken sen hemma en stund. Ner till stan, fick med mig ett par nya tajts och en klänning.Mathildas pressent är klar. längtar till torsdag och fredag då !! ...  Sedan så gick jag hem bytte om och träffa ilona o maria, Ilona tog oss på världens promenad. jag kan lova er att jag va helt död i slutet bara. när man visste att man va nästan klar och tänkte på hur långt man har gått.. i TVÅ TIMMAAAR!!!!..
vi gick från  Max till badhuset,
badhuset till färgagården.
runt strömmen upp mot öb
därifrån till statoil.. Statoil tog vi stkhsv upp mot maxi,
runt hörnet ner mot max. Skönt men ändå döden haha..
Som ni ser så tar jag bilder varjedag. både på naturen och lite annat!!!: jag anser att dt e bra för bloggen haha..


.

så jobbiiig dag idag. började me att ja vakna och vart irriterad för jag vakna kl 12 och jag börjar då. fick panik.. hade inte heller städad som jag skulle för mamma var på väg hem efter 5 dagar... på vägen till jobbet rasa hela min dag och sommar .. efter praktiken träffade jag på maria vi köpte lite roliga saker. Fick med mig en blommig kjol. (nej inte som marias haha) En randig tunika (som marias ) och en svart klännig. mer fick jag inte tag på eftersom min mamma ringde och bad mig åka till akuten. Min skadade bror har tydlig fått någon slags sprika i benet, så har har fått gips nu :P satt där i 6 timmar tsm me honom o nazi.. Och nu väntar jag på sejda.. pussss /sahaar


--

precis kommit ut från duschen så skönt !
ska lägga upp bilderna också nu innan jojo skickar sms o säger att jag ska ner, vi ska ..... haha !

   
 



nu orkar jag inte lägga upp mera bilder, ska ner också , hat så bra puss/ maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-

hej alla..
lite kort fattat om vad jag har gjort idag. har vart i skolan till tre sen blev det stan o kolla lite kläder o prestenter.. hittade en present o massa till mig själv som vanligt typ .. efter det blev det att åka till maxi och fortsätta shoppingen där. älskar o köpa kläder,skor o väskor! ska faktist lägga upp bilder på det senaste jag har köpt som e nytt..
efter det har jag bara varit hemma och tagit det lungt min mami e sjuk ohh får ont hjärtat att se dig så :( .. ska bara hoppa in och ta en dusch sen fotar jag alla prylar o lägger in dom. hat så bra så länge /ma

Body of lies

Nu har filmen Body of lies komit ut på dvd, den verkar faktist jätte bra.

Om Body of Lies:

CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen - och sitt eget liv.

Skådespelare : Leonardo Dicaprio Russell Crowe,  /sa




- Sa

Är verkligen inte på humör för att blogg. logga in för att ladda upp en bild
har en äklig magkänsla, vet inte varför :( .. sejda o nazi e i köket och lagar maat..


skön dag ..

hejsvej allihoppa ..

idag har det faktist varit en riktigt skön söndag på länge..
vaknade upp utav att sebbe säger chaalleee (moster) miimiii det är jag, din sebbe vakna! och jag vaknade upp och så myste vi, han är världens gosigaste unge ibland iaf haha !
sen städade vi vårt rum ja o syrran, skit snyggt blev det ;) , sen fixade vi oss i ordning och åkte till jobbet.. efter det åkte jag till sahar och där var nazi också, vi satt o pratade lite och sådär.. sen fick vi ryck och skulle ner o handla och vi var helt flippade hahaha så mycket skratt med er ! jag och nazi bråkade sönder om toffie godisar hahaha bara tanken på det allså..
sahar lägger nog bilderna senare, för hon har dom på sin mobil.. träffade sosso också länge sen man såg den där jäveln :D !
nu ska jag och ilona titta på film.. godnatt alla ! /ma


fina bilder från nkg

Vill bara grattaa Jako Rostamin som fyller 19 år idag. Grattiiis ¨på dig..
säger bara, älskling du gjorde ett STORT misstag att du gav mig denna mobilen.. Ja tar verkligen kort på allt. älskar o ta kort dt e typisk sahar. asså inte på mig själv, utan saker o ting.Kl är halv 6 och jag har sovit  skit dåligt de här dagarna mamma har vart bort. hon kommer döda mig när hon kommer hem och får reda på det. haha. aja får skylla mig själv. så jag vet inte om ja ska sova nu eller va vaken tills imorron kväll så ja kan sova. eller sova ett tag som jag har gjort de 4 dagarna.. i torsdags kvääll sov ja inte. utan somna 9 freda morron & vakna 12 för en apa kom till mig vid 6 och stack 9 o kom tillbaks 12 haha... igår somnade jag 5 på morron och vakna 12.. aja ni kanske inte ville veta..  Iaf ulla o hennes kille kom tsm me steffi. vi alla satt hos snacka skit. till slut så va vi alla hungri. eller ja ulla sejda o ullas kille. Så vi gick ner till MC.. och jag säger så häär. jag har inte skratta så mkt som jag gjorde idag me de här cp. skämmde ut oss på mc jag lovar. hahaha.  iaf på vägen hem så börja ja o sejda gå till olika ställen och ta kort helt sjuka i huvvet. och på väg ditt. här kommer några st :P  och jag har tagit allt själv :D

Juste dt va något roligt vi hörde i dag i mc..
Kund : Stänger ni kl 6 ??
Jespet (jobbar) : äähh?
vi stänger kl ??
jaa??
söndag natt ??
hahahahahah jag skratta sönder mig ja tycker dt va roligt 

 
 
 


haha bomb, de andra tjejerna kommer irritera sig på mig nu haha

..

iaf efter att vi satt i vardagsrummet. så gick jag o sejda till resecentrum för att hämta min cykel. och gick till hemköp för att handla lite småsaker.. Vi kom hem och laga mat tsm.. Ris med fiskfilè och lax (sejdas favo)  jag lyckades gööra riis :D.. Satt o snacka massa skit och hade dt kul. o nu sitter vi igen i vardagsrummet och snackar om gamla minnen. haha ooj nu är tony häär..  Iaf vi väntar på våra söta gäster. ulla & hennes kille ( som ä från gbg)  kul o träffa folk.. Iaf vad jag än har gjort så har ja tagit kort.. haha så roliga tony tvingar nazi o laga tost,

   
 

.

igår kväll åkte vi till lnkg för att fira awat. vi åkte upp till ryd och träffa de. sedan åkte vi stan. Vi alla skulle ut och festa men  jag o nazi sket it vi skulle hem . men sån otur vi hade så missa vi tåget. men vi fixa skjus hem till nrkg. Vi va hemma halv 5. åkte till statoil och köpte litte käk och chooklaad mmmh.. sen gick vi hem till mig och sov. När vi vakna så såg vi tony över vårt huve haha. han hade kommit för att fråga om vi ville fiska tsm me honom. efter ett tag gick han och vi skulle höra av oss när vi va klara. Vi gick upp började diska, dammsuga, skurra och allt annat. Jag fixa fin frukost. När vi va klara så kom sejda. Och nu sitter vi alla i vardagsrummet och snackar.. Vi väntar på maria och sen ska vi hitta på något ..
jag har jätte tråkigt och små irriterad, varföör vet jag inte

juste igår sncka vi om att vår blogg kanske är tråkigt för folk. lxm vem vill veta va vi gör om dagarna. Så vi har kommit på lite saker vi ska ta upp på bloggen. och dt lär ni se va dt blir :P ..

& jag älskar mina två telefonener som jag har fått av min älskling. varför vet jag itne. nt för de e så spec men jag älskar de.. Prada(LG) slockna från ingenstans. Och nu min Sony erikssonn W890i som jag fick förigår..  helt underbar ä han <3  /saa


godmorgon =)

godmuurgoon haha!
japp vaknade upp och gick till min storasyster som bor några meter ifrån oss och åt frukost, busade med sebbe också haha .. och nu är jag hemma igen, ska vänta till min kära syster kommer ut från duschen så jag kan hoppa in..
- funderar på vad jag ska köpa till mathilda som fyller 18 på torsdag =) !!! svårt men vet nog på ett ungefär vad..

efter jag har duschat o hela köret så ska jag till jobbet en snabbis o göra en sak, sen till sahar förmodligen och kolla hur dom hade det igår :) .. nazi & sahar åkte till link och skulle festa..

hoppas ni får en bra lördag, puss /ma

090522

Hej hopp :)!
Sitter här hemma hos Sahar med Marija och sjävklart Saharbabar då!
Har inte gjort så mycket idag förutom att vakna upp hemma och duscha och sånt sen iväg hem till Sahar och nu är jag här.
Sahar & Marija är i köket och lagar köttbullar och makaroner och nu skriker dem efter mig för dem vill ha sin goda sås till salladen,vill inte skryta men jag är expert på att göra sås till sallad..extremt gott måste jag säga :) hihi.
Idag fyller Lucifer år (Awat abbasi),grattis till honom och hoppas han har en underbar dag..vilket är nästan omöjligt med det här gråa och regninga vädret..Näär ska det bli sol o sommar?!?Äh vi får väl vänta finns inte så mycket och göra åt.
Som ni vet så är det Fredag idag och jag hade lite planerat...Otten what else?men men Sahar har visst lovat nån att sitta hemma ikväll så det blir inget med det...och jag går ju inte ut med nån annan än häxan sahar så det blir väl att sitta hemma och ta det lugnt med sahar hemma hos henne.
Jaja hur som helst..jag tycker det är ganska tråkigt att bara skriva om vad man har gjort o ska göra om dagarna..tror inte det är så intressant för alla om vad jag eller nån annan ska göra om dagarna så snart när jag orkar och har tid ska jag sätta mig ner och börja diskutera saker och ting som faktiskt kanske är lite intressanta :)
Men nu ska jag gå och göra lite god sås till salladen innan jag blir dragen ifrån datastolen..hihi
ha en underbar och mysig dag med denna dåliga väder
Puss&Kram / Na.
& denna bild e för en person som tycker om rött :) hihi

sthlm

hejsan alla.. kan börja med att säga GRATTIS Awat lucifer! igår blev det att åka till stockholm, ja vad ska man säga om det ? SKIT KUL HADE JAG !.. på vägen dit så hade vi roligt =), sen skulle vi hitta parkering som är så himla svårt, men sally hade ett bra ställe.. vi drog oss mot drottning.g och gick in lite till affärerna, hittade skit snygga skor på Zara med ja fanns ingen storlek och dom andra var så himla höga, så det såg ut som kahp skor haha .. så inga skor blev det suck :( .. men väska blev det :) och lite små saker .. onödigt men men .. haha efter det så lämnade ilona o sally mig och mathilda, vi gick på till en libanesisk resturang som hette Underbar, vilken mat ohh vi bara beställde massa sakaer, och satt där som ett kärlekspar med ett varsit glas cider i handen ! aaee men namnet på resturangen satt bra där ! efter det PROMENERADE vi till gröna lund haha och sååå kulllll vi hade. det var helt sjuk allså. men mathilda var ju liite för feg hon vågade inte åka nått tönten allså .. träffade på nava, olivia och dom också där i gröna lund :) .. sen efter det så kom dom och hämtade oss, vi åkte till tälje sedan hem till norrkan igen.. jag och mathilda deckade i bilen där bak så döda vi var, gullisar :D ! iaf så kul hade vi, lägger in bilder också =) igår kväll sa jag till ilona ingen ska få väcka mig imorgon.. "jag ska sova ut" hm klcokan 9 på morgonen ringer telefon bolag bajs, jag skällde ut som så himla mycket så jag somna direkt efter så bra haha. ska ringa och störa en familj på sina helgdagar också irriterand .. snart ska jag upp och klä på mig sen till sahar sen jobbet. kul NOOT ! skriver sen, puss /ma



söötmysskålar lite :)hahah dör av garv åt denna bild 
TJOCKIS 1&2 tack för en lyckad dag älskar dig mathilda !

oh !!

SHIT. va låtar kan väka minnen! helt sjuk.
jag satt igång en gamal bärbar dator. som skärmen har gått sönder på
så jag satt in den i den vanliga data skärmen. för kolla va som fanns i den.
och gissa va gamla bilder och låtar man hittar då!!: helt sjukt
låtar som man har glömt men ändå är klassiker för mig och nazi..
haha dt roliga är att jag och nazi har nästa samma minnen från varje låt.
vi båda finns me i minnen. men inte kärleks minnen haha.. aja ni kanske inte förstår vad jag menar
men nazi göör...  /sa

här är lite gamla bilder :



 

 

 

en kväll man aldrig glömer.. augustii
 2006 sofia nazi sahar vi för alltid...

haha ego ego ego


sööt!

fick nyss ett jätte gulig kommentar av katarina. helt underbar tjej är hon <3


asså folk kan ni fatta dt här eller ??

sålde sin oskuld ??
http://www.aftonbladet.se/wendela/article5195173.ab

födde tvillingar och gav bort de ?? till bögar ?
http://www.aftonbladet.se/wendela/article5196147.ab

...

Vi uppdaterar ganska dåligt. ser jag..
jag har själv inte haft tid. Jag skriver så fort jag får möjligheten att skriva.. Eftersom jag har två småbröder att passa (mamma är inte hemma tills mån) och de sitter jätte ofta vid datan om de inte är ute, så jag måste plocka städa diska laga mat till de. IDag vakna jag tio jätte skönt.. men var helt död. Började med att städa huset. cykla ner till netto för att handla och laga mat. men kom inte på vad ja skulle laga. när jag såg brunsås så tänkte jag KÖTBULLAR POTAIS BRUNSÅS.. så jag köpte allt. gick hem och laga. men nej nä jag lagar så sticker snorungarna ut och leker. så fick äta maten tsm med frodo.Iaf. nu har alla gått ifrån mig. jätte tråkigt.vet inte vad jag ska göra. Maria o mathilda är i stockholm och nazi säkert me tony (hennes kille).... Själv så har man en idiot till kille som hatar o hitta på saker.. blä hahah..
ääh ska nog gå o kolla på film eller något..
Vill ut imorron :( någon som vill till otten med mig ??? ..


Hurra huraa

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, NEJ FÖR DT ÄR LILA HARDIS FÖDELSEDAAG HURRA HURRA..
Ville bara gratta min lila älskling, som fyller år idag. Grattiiiiss ´, bästa killen <3

 
fula bilder. men de fina bilderna har hardi på sin dator.. BÄÄSTA VÄN <3


ps. jag skrev dt här inlägget vid 10 på morgonen någon gång. men mitt internet laddes av så ja orkade inte logga in på bloggen igen. förlåt för den e sen..

IAF
så har maria berättat vår dag .. vi har gjort allt samma eller NÄSTA.. ..
haha så kul att vår vän linuus kollar in vår blogg. har hört många som kollar in oss. dt är jätte tevligt faktist.
de man minst annar oxå .. aja godnatt. ska mya och sova nu

grattis..

kan ju börja med att gratta lilla harrddyyy som filler år idag ! GRATTIS TILL DIG !

idag har jag haft praktik från 9:30-16:00 sedan kom ilona o hämtade mig från praktiken och vi åkte till maxihuset, det var ju premiär idag =) .. otroligt fint har det blivit. iaf efter det åkte vi till sahar jag och mathilda, vi var där ett tag sedan flippade vi och gick till charbel. alla var där orkar inte skriva namn sen kanske dom får damp haha ! kul va det iaf, länge sen man träffade alla, ohhh alex en kille hade världens sötaste chiwawa hund, den var så sööööööt o snäll ville snå den :( ..
efter det kom ilona o hämtade mig vi åkte hem och här sitter jag och skriver lite..
ska bränna en skiva till imorgon vi ska ju dra oss till sthlm.. jag, mathilda, sally & ilona.. ser fram imot det, och att shoppa loossss :D ! jobbar från kl 6 till 10.. efter det ska jag hem och ta en dusch ta på mig sen dra !

näh nu ska jag dra mig ! ha det bra puss / maa

sahaar-hardi & Maria

.


hemma..

är hemma nu och tar det bara lungt, ska snart gå mot sebbes dagis och hämta han..
vill bara säga hur otroligt lycklig och glad jag är.. JAG ÄR JU BARA BÄÄÄSST ! klarade samhällen o nått upp till alla mina mål på alla mina kurser i år, och inget ig i år heller ! är så sjukt glad faktist, tror ingen förstår min känsla att allt är nu avklarat..
iaf tillbaka till vad jag ska göra, ska till sahar efter ja hämtat sebbe och vi ska göra lite saker sedan träna =)..träffa nog näzznooz efter också, vi har lite o prata om..
skriver efter det ha det så länge.. /ma


Praktiken

Haha så roligt och jobba där. alla gamla vänner på djäkne och lite annat folk tittar in här.
jag praktiserar på VideoLandSkap på lindöv.. aa jag och nazi går i samma klass. Så vi har praktik till slutat av dt här läsåret.. iaf jag har HITTAT mina favorit filmer, ska köpa de. de är rikti klassiker..
Prettywomen & Vid din sida. Julia robert är så klockren .. Jag hoppas att ni alla har sätt BÅDA filmerna. prettywomen har alla sätt. men vid din sida är bättre :D ta och kolla på den vet ja!! ... // Sa


VP

hej alla..
sitter i vrinnevipark och har lektion. har precis gjort klart mitt arbeta, sköönt känns det !
ska ner till kungsgård om fem minuter sen har jag två lektioner och slutar kl:14:00 ännu skönare. ska hämta sebbe från dagiset idag lovade han när han frågade.. sen där efter ska jag till träningen. sen blir det nog att bara ta det lungt idag med.. har inte energi för att göra nått :S !

nae men nu måste jag gå, skriver senare undrer dagen.. puss /ma

090519

Hejsan kära läsare!
Klockan är strax 4 på morgon och jag kan fortfarande inte sova..lite konstigt det med tanken på att jag gick upp "ganska tidigt imorse".Är man lat så är man väl lat..
Vaknade upp vid 12 "ganska tidigt alltså" och lata mig framför tvn ganska länge och sen tog jag på mig något snabbt bara och rusa iväg till praktiken.
Har börjat prakticera på det gamla vanliga stället (Coffehouse) som jag tidigare prakticerat på.Hursom helst,jag börja praktiken kl 2 och jag lyckades vara där i tid men det enda jag hann göra var att byta om för kl 14:30 skulle jag övningsköra med min favorit Ninos.Det gick ganska bra på lektionen,har lärt mig att hitta dragläget ganska tidigt uppe i backar då bilar står bakom mig,innan var jag nära på att backa in i dem,o så har jag lärt mig o fickparkera,tror jag iaf..Imorn ska uppkörningen och teorin bokas men det blir nog någongång i Juli eftersom det inte finns några tidigare tider..blir så arg ju =(! Anyway,efter lektionen gick jag tillbaka till coffehouse och fick komma igång med allting som jag hade glömt,Var där till 18:00 ungefär och sen drog jag o träffa sahar och hennes söta mami på stan o vi tog en promenad hem till dem.jag fastna ju självklart där som vanligt då men jag lyckades iallafall ta mig hem kl 1 på kvällen tillsammans med cyckeln och sahar i sällskap :)
Imorgon ska jag ha en dubbel lektion o då ska vi ut på motorvägen och sedan är det work som gäller på coffehouse sen ska jag nog hem och vänta på sahar och ha en myskväll tillsammans med henne :)
Önskar alla en jätte trevlig dag :)!
BTW.Har någon nån aning om när det ska bli sommar o soligt i sverige?!Himmlen har varit grått i några dagar nu!=(
Puss/ Nazii

äntliiiiggeeen !

äntligen är jag klar med mina arbeten, bara idrotts ergonomin kvar, det får jag ta imorgon för hittade inte pappret hemma..
kollade på våra bästa år också med syrran, har varit så skönt att bara vara hemma hela dagen och ta det lungt och göra allt avklarat..

satt och läste tidningen så stog det en artikel om en 60-årig man som hade frågat en 7-årig flicka om hon ville följa med han in i skogen och klappa hans hund och så skulle hon få godis.. men som tur är att hon inte följde med han. det var klockan 8 på morgonen på torsdagen.. herregud att folk kan göra något sånt :S helt sjukt..

iaf nu ska jag nog gå lägga mig och goooosssa med min ängel sebastian.
imorgon blir det en bra väckarklocka haha han kommer hoppa på mig.
längtar tills torsdag ......

godnatt / ma


regn..

regn är nästan det värsta som finns, då vill man bara sitta hemma och sova !
kom hem efter skolan vid kvart över fyra, stoppa i mig något snabbt för jag höll på dö av hunger.. sen tog jag det bara lungt och väntade på sahar, som jag FORTFARANDE gör.. hon är på stan segisen haha.. och jag sitter och väntar på henne. idag fick jag reda på att jag måste göra 3 uppgifter/arbeten, hmm borde nog börja med dom nu nu nu ! och skippa träningen kanske? sitter ju ändå barnvakt kan utnyttja allt då när det är lugn och ro hemma.. så får jag gå ut o springa efter pluggandet o syrran får ta över med att sitta hos sebbe =) !
hejsvej ! /ma



missat...

godmorgon =)
började skolan vid tio och skulle ha svenska B .. men så är salen låst? så får jag reda på att vi skulle vara i arbetes museum idag, jätte kul jätte bra maria missade det ! oh jätte besviken är jag kunde legat hemma och sovit just nu och börjat klockan ett ist.. och så kommer hon döda mig imorgon på lektionen och undra varför jag inte var där ..
men jag får faktist skylla på att det inte var bra information om det, hon sa för flera veckor sen att vi skulle vara där, men fan hon kunde vell ha påmint oss? man har tusen saker att tänka på.. allt är så stressigt i skolan, får absolut inte gå ut med något ig !! har haft det kravet på mig nu sen jag har gått i ettan tills nu i gymnasiet..

slutar skolan kvart över tre, ska direkt hem o hämta min tränings väska och gå träna med sahaar efter det ska jag nog hem eftersom jag ska sitta barnvakt åt min ängel sebastian .. alla ska hem till min bror och jag är sämst o orkar inte :D..
imorgon kommer jojo hem också =) undra om hon ska till praktiken på onsdag eftersom hon kommer hem tisdag natt..

nu väntar jag på mathilda kan hon skynda sig på eller, JAG VILL ÄTA haha !
nae nu ska jag sluta skriva känns som att jag har skrivit en bok.. HEJ SVEJ ! /ma

ussch..

ussch säger jag bara fy fan hur kan något sånt hända? helt sjukt, läste mathildas blogg där hn skrev ett inlägg om en familj som blev av med sin son som hade caner, kollade på videon och mina tårar bara föll ner! det är helt sjukt, fy fan vad jobbigt..
http://www.denstarkastestjarnan.blogg.se/  där har ni iaf länken på videon..

iaf, jobbade idag som sagt syrran fick som hon ville och vi promenerade tll jobbet och tillbaka, gick till sahar där efter sen tog vi en promenad.. myyys.. imorgon är det skola, och efter skolan ska jag o sahar gå träna ihjäl oss !!! skönt skola mån och tis och ons praktik sen är veckan slut :D !
nu ska jag lägga mig och sova godantt alla läsare =) /ma

lite bilder från igår


alltså, saknar min gamla kamra som frodo tog sönder :( .. den här är bajs måste köpa en ny, på riktigt...


på väg till nazi...

HAHAHAH va bara tvungen och lägga ut den .. våga ta bort den nazi

Tony, Nazi & nazis underbara mamma


Nadja & min mamma

12 underbara år med dig <3

hahaha mamma fånga oss. Tog inte så många bilder med min ruttna kamra.
utan nadja har resten av bilderna. skit ful..

mitt stjärntecken..

Har ingeting för mig, maria är och jobbar, och nazi sover fortfarande hos tony ..
jag sitter här mobbad, väntar på att mamma ska bli klar. för ja ska lära mig hur man göra den goda PERSISKA RISET .. mmh.. för jag har nämligen lovar frodo att lära mig hur man lagar.. Hihi.. medans jag väntar så kolla jag lite runt på internet och jag hitta lite om mitt stjärntecken.. tycker det stämmer in så jävla bra..



JungFru
Goda egenskaper:
Jungfrun är enkel, blygsam och flitig som person. Du tycker om att hjälpa andra och är noggrann och systematisk med det du tar dig för.
Jungfrun har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå hur saker och ting hänger ihop. För dig är det inga problem att kombinera teori och praktik. Du är snäll, ödmjuk och en god och förstående lyssnare. Du vill till varje pris att dina närmaste ska må så gott som möjligt.

Så tänker du
Du är bra på att dölja en inneboende blygsel och är rädd att förlora kontrollen. Du vill inte vara i centrum utan drar dig gärna undan med dina sysslor. Sysslorna vill du å andra sidan göra mycket ambitiöst och noggrant.

Jungfrun funderar och analyserar kritiskt sin vardag. Du är den intellektuella typen som ser glasklart på allt, men kan å andra sidan drabbas av nervositet då det blir alltför rörigt omkring dig.

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärlek är du långt ifrån den lättfångade typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull och många dras till dig just därför.

Men du har svårt att visa dina känslor, du behöver total trygghet för att det ska kännas bra. Men då du hittat rätt ger du allt du har.

Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut. Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt, utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.

Mindre goda egenskaper

Jungfrun har genom sin känslighet och analytiska förmåga också ett inbyggt drag av ängslan. Du funderar mycket och kommer ständigt med nya förslag på ändringar och förbättringar.

Du tror dig veta bäst i alla lägen och dömer något eller någon ofta alltför snabbt. Därför kan du ibland kännas mästrande och dräpande. Du vill egentligen aldrig "lägga dig i" men ibland är det precis det du råkar göra.

Samtidigt har du själv svårt att ta kritik. Du ställer ofta alldeles för höga krav på dig själv, vilket resulterar i att du tror att du inte räcker till

Yrken du passar inom

Dina bästa yrkesegenskaper är din hjälpsamhet, ditt detaljsinne och din analysförmåga. Arbete med siffror kan vara mycket passande för dig.

Inom områden som vetenskap och politik får du god nytta av ditt tålamod, intellekt och ansvarskännande.

Din dragning av arbete i bakgrunden gör dig också, tillsammans med övriga egenskaper, lämplig som sekreterare åt en chef.



Färger:
Jungfruns astrologiska färger är grått och blått.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 8.

Växter/blommor: Krokus

Stenar: bärnsten


Fyfan va läskigt, allt jag har markerat in stämmer så bra.. helt sjukt!!.    / SAHAR


090517

tjeennnnaare !
kan börja med att säga att jag har vart jätte dålig på att skriva dom här dagarna, men har haft jätte mycket att göra faktiiiist ..
igår va vi tjejer på stan i ett par timmar och försökte leta present till nadja(nazis syster) iaf vi hittade det till slut =) .. då gick jag och nazi till henne och jag gjorde jätte fina tårtor hihi! under den tiden jag gjorde tårtorna IRRITERADE tony mitt huvve ohh ville döda han, sa till nazi snälla lämna inte oss två i köket för antingen dödar jag han eller han mig haha !
iaf där efter så kom alla och hade skit kul, dansade m.m jag har tyvärr inte några bilder men det har nazi & sahar dom kommer nog lägga upp :) ..
ohhh melodifestivalen va säääääämmmmst !!!!! ville att turkiet skulle vinna juh ..

nu sitter jag hemma vaknade för någon timma sen, ätit och nu gör jag manikyr på mina naglar..
ska jobba jobba idag också, och min syster tvingar mig promenera till flygplatsen med henne, får nog bli så. skönt att få röra på sig ...
aja ska hoppa in och ta en dusch och klä på mig, hörs/ ma

maria,damon,david & sahar(clubsensation)

nej...

nej guuud, nu vart jag sugen på en sak som finns på DELI DE LUCA ( som finns i norge ) .. dt är sådära som runda små bröd med vanlig i .. jätte gott mmmmh.. få be frodo ta med sig när han kommer =)  /// sa

Grattiiiissss

Idag är dt ingen vanlig dag, nej för dt är nadjas födelsedag.
sötnosen nadja fyller år idag. och dt ska vi fira. vi tjejer va på stan kriga för hitta presenter till henne. men alla hittade fina o olika presenter. hoppas bara hon tycker om de!!. dt kommer hon oxå att göra. I know =) ..
Ska bara duushaa, fixa mig, sminka mamma och sedan iväg till nazii. För där ska vi festa loss idag :D .. tvinga tony oxå att dansa persiska lite :D..  / sa



20:27

Dålig uppdatering idag, har haft fult upp. vaknade och började direkt städa. med klor in o ut i hyllerna i köket.  gjorde om lite och städa o städa i flera timmar. sedan var dt att fixa 3 garderober och det gjorde jag snabbt. Duschade och gick in till stan, för maria skjulle köpa en jätte fin kläning. finns inga kvar :( men skulle ändå inte få på mig en sån klänning. blir gaaaaalen asså.,, iaf åkte till kungsgård me ilona o maria för de skulle röka en stund och softa. sen skjusa de mig hem och de åkte för att jobba. Nazi ringer och ber mig komma till kunsgatan för att hon ska äta. när ja kommer ner så bestämer hon sig för att åka hem och äta. så jag gick hem igen. blää.
som sagt så är dt fredag ikväll. några planer har jag inte för kvällen. med dt dyker alltid upp något. Kan vara sista min oxå.. alltid lika kul..  Längtar tills min älskling kommer. shuuhu ... aja ska kika in andras blogg nu lite. sen kolla på tv och se vad som händer ikväll haha..  haa dt // sa


16:52

hej alla..
slutade vid ett idag kom till sahar och stor städade hela huset som djuuur ! snart klara..
och gjorde mitt efterlängtade priv iudag NOOT ! hoppas bara det gick bra, skrev ju 8 sidor? bra resultat måste det bli..
vi har ätit tacos med naabiilliisshhh (sahars mamma) duschad o är fräch nu .. ska jobba klockan 7 också innan det ska jag gå prova en klänning på stan sen till jobbet och jobba till tio typ tror jag.. jobbar på norrköpings flygplats för er som inte vet om det .. usch fredag idag jätte tråkigt, finns inget att göra? men men..
nä nu ska jag tillbaka o hjälpa sahar ha en bra kväll fredag !
puss/maa



22:31

hej alla..
vi sitter här kommit hem från träningen vi sitter hemma hos sahar.. precis ätit och pratat med nabila (sahars mamma), hon är så god =) .. iaf vi har lite bilder från våran tränig idag, fan vi dödade oss haha ! sommar snart yeeaah..
vi hade uppvärminig sen körde vi styrke på hela kroppen. imorgon efter skolan ska jag till sahar och vi ska stor städa här hemma .. mitt hem också är det haha !
hoppas mitt prov går bra imorgon, kan ju allt så resultatet måste vara bra !!!!!.. / ma

träningen vart sent. skulle igentligen träna någon gång vid 12 men vart 8 ist.. gick påå rullbandet jätte länge. för vi prata om massa och kolla på eurovision bara lite i början. hihi arash va duktig. men dt som är tråkigt att han upprepar versen 10- 15 gånger. dt blir uttjatta. MARIA GICK HEM NYSS :( ... aja ska ringa min älskling, sen sova. För har lovat mamma att städa hela hallen och köket IN&UT .. tihih. aja här kommer litte bilder / sa...

 
jätte fin bild, jag tog / sah haha

 
 
 
 
maria är jätte lik mathilda på bilden :P 


Okej nu kanske ni tänker, va är dt här för h**er som lägger ut såna bilder ?? .. men jagf tycker inte dt är något fel med de. eftersom dt ser precis ut som en vanlig tuptopkläning. fast man har tanken på att dt är en handuk och man tänker hon är naken under och nyduschad. men dt kan man vara under en klänning oxå. men ni får tolka dt hur ni vill. jag tycker att dt är helt vanligt bara att dt är en handduk, & en klänning kan visa mer än än dt här :P

19:22

Vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän :D..
så underbar är han <3

Tiesto är kung, bästa med den här låten är 2:10

// SA

13:48

hej hopp allihoppa !
sitter i skolan och gör ett arbete om homosexuella och adoption.. vad ska man tycka om det egentligen? man är ju gjord för varandra, kvinna och man. är absolut inte imot lebbar eller bögar. men det är ju mest synd om barnen i framtiden
- jag har ingen mamma utan två pappor? barnen blir mobbade m.m på något sätt tycker jag dom ska få adoptera men ändå inte.. iaf har precis haft hantverksteknik och för ni som inte vet det är en ny linje om naglar,make up, hår, mode, design och hudterapeut.. hade naglar idag fick göra olika dekorationer eller hur det stavas haha !
och en sak min lärare irriterade mig till max idag ohhhh måste få bra betyg i den kursen ska döda mig nu framöver.
efter skolan ska jag till stan o köpa en jätte fin klänning till min älskade kusins dotter i södertälje LÄÄNGTAR ! med sahar såklart hah.. sen märker vi vad som händer hööörss ! /ma

12:53

Nu är jag hemma från skolan, jobbig dag har det vart, men allt löser sig.
Ska iväg och träna helt själv, för marija kan vid 6, dt blir sent för mig hihi
tränar i nautilus!!, Dt är jätte skönt där. inte för mycket folk. allt är så bra där.
har faktist inte sätt något negativt med nautilus, Har tränat där sen Feb..
Billigt och bra faktist. 250 kr i månaden och allt ingår.
Iaf, mamma ringde mig och bad mig kommer ner till hemköp för att köpa lite grejer hem !:D


01:43

Jag kan inte sova :(.. det är sjukt. jag är trött men dt går inte och somna. är hos nazi och hon sover som en björn.
aja tara och linus är mobbade ville bara tillläga dt.O att min älskling kommer om några dagarn. alltid lika kul :D o allt lika skönt att vara ensam hemma.(nästa helg) men saknar alltid mamma. har någon lagt märkte till dt här ?. jag o maria satt o diskutera om det.. När förldrarna är hemma, då man vill att de ska ut/åka bort eller något för att kunna vara själv hemma men när du väl har gått ut/åkt bort då längtar man tills de kommer hem, Dt känns tomt o tråkigt hemma då.Säkert bara jag och maria som känner så. jag ä mamma galen :D.. Men dagarna kommer som de kommer.. Ska nog försöka sova, dt är ändå sent. OCH JAG HAR VÄNT PÅ DYGNET. gaaaleet dåligt asså. för somna jag vid 11/12. nu 1/2 och vaknade halv 10,10 men nu 12 1... dt får inte fortsätta så. hhih hah nu undrar ni säkert. har inte människan skola ?? nä praktik. men skolan börjar på månda tror jag.. blää uussh!!! ajaa.
GODNATTT ALLA <3  //// saaa

pss tack pisho för hjälpen!!

22:37

heeey evveryyybooody !
kom hem för en stund sedan, skulle ju "promenera" med sahar o nazi.först fick jag vänta i hundra år sen så bangar alla.. så vi gick upp till sahar och snakka lite det var jag,sahars mamma, amira,sejda,kaiser,nazi & sahar! trevligt trevlig, sen mötte jag min älskade syster och vi gick hem.. satt o kollade på fråga olle haha lilla al fadji var med, han e skön!
nu ska jag läsa igenom lite papper inför provet haha jag skriver om mitt prov hela tiden iaf. sen blir det att sova..

godnatt alla ! /ma

sahar-nazi(åsnan)-maria

18:59

asså dt e är helt sjukt. maria och en av läsarna säger att texten inte syns ??.. jag har kollat från tre olika datorer. alla ser likadant ut ??.. aja ska se va maria säger när ja ser henne. ..

juste idag när jag va i skolan så visa en kompis mig en blogg. som va helt sjukt
www.binkaby.blogg.se
förstår inte att man vågar sätta ut såna bilder. helt dum i huvet måste man vara alltså !!
och sen okej om man såg bra ut hade bra kropp och så,  inget fel att vara fet ( jag själv är dt ) men fult med såna bilder då!! alltså fult över huvudtaget me såna bilder. anna grej om man har de för sig själv, o sin pojkvän då jag förstår men man behöver inte vissa upp sig för hela svenska folket. aja alla tycker olika../ sa


helllu !

hej alla ! nu är jag hemma från praktiken har haft skit kul idag :), nu sitter jag hemma och ska plugga inför provet, sedan äta och åka till maxihuset och shoppa lite.. köpte två jätte fina nagellack också, älskar nagellack, helst viva la diva's skit snygga färger till sommaren..
-någon som har kommenterat att man inte ser våran text? hmm.. ska försöka kolla med sahar varför det fortfarande inte går :S .. hoppas nu alla har haft en bra dag hit tills ! /marijaa

13:55

Hej gott folk!!
Mitt namn är sahaar lindaa, Jag är18 år och kommer från Iran.
Tänkte bara pressentera mig lite smått.
Just nu sitter jag hemma, har just vart ute och kollat på¨hur nazi kör. Jätte duktig är hon. Gud jag är så hungri och irriterad. varför vet jag inte. jag vet inte va jag ska skriva. ja är kass på det. iaf ja har haft 3 blogg tidigare. men dt va sällan ja skrev något. så ja tyckte att ja nazi och maria borde ha ett ihop kanske lyckas bättre med dt. hihi. Ska äta duscha., sen gå till min körskola,, sen hem till nazi och kolla på film & sova där :D  skriver mer senare. ha dt bra :D / sa


Hej ja heter sahar!

..

godmorgon alla !
här sitter jag och har precis klätt på mig.. ska röra mig mot stan för idag har jag praktik! 10-17 jätte jobbigt men hoppas det blir kul, förmodligen efter praktiken blir det att springa hem och plugga ihjäl mig har ju skit stort prov på fredag i samhäll..  mot kvällen kanske jag tar en liten promenad med tjejerna..



men nu måste jag ge mig iväg så jag kommer i tid =) .. ha en bra dag /marija

090512

Hejsan alla söta läsare!
Nazaniin heter jag och är 19 år.
Jag har aldrig bloggat förut men Sahar hade en ide idag och det var att Jag,Maria & hon själv skulle skaffa en blogg tillsammans och skriva lite om saker och ting så nu ska vi testa och se hur det går,Vi hoppas på det bästa vet jag :)!
Vet inte vad jag ska skriva om just nu men jag kan ju börja med att berätta lite om mig själv och min dag.
Som sagt jag heter Nazaniin och jag är 19 år,Jag kommer från landet Iran.Bor i Norrköping med familjen och studerar för tillfället.Mer behöver jag nog inte säga.
Som ni ser så har jag två nära o kära vänner,Sahar&Maria som även deltar i denna blogg och min älskade Sofia som nu bor i Dubai och studerar(I miss you).
Nu kan jag väl börja berätta lite om min dag som har varit typ hur tråkig som helst.
Imorse vakna jag upp i min säng med sahar.dagen var typ planerad för vår del men men det går aldrig som planerat för mig och Sahar så det var ju lite ändringar men,no big deal..Vi skulle träffa Anders i kungsgård och ha ett lite möte men vi lata oss hos mig istället och hann inte i tid så vi gick hem till Sahar istället.Sahar skulle iväg och träna med Maria och jag fick vara ensam hos Sahar med hennes söta mamii och titta på en jätte bra film.Jag fick ett samtal under filmen och det var från körskolan och stackars Ninos lät hur arg som helst..Ahopp där missa jag en dubbelkörlektion till! Måste sluta va så slarvig och ta tag i allt har jag sagt varje dag men det funkar inte så bra det..
Sahar & Maria kom hem från träningen och hela dagen satt vi o titta på tv o lata oss  jag & Maria men lilla duktiga Sahar höll på o mixa o trixa med bloggen lite och den blev ju så fin som det blev,så ni vet är detta Sahars fina verk :)!
Btw så såg vi på Eurovision också.Alla var jätte duktiga måste jag säga men Turkiet & Armenia hade det lilla extra!men men resten får man ju se senare så det är ju inget man kan döma nu :)
Hursomhelst,just nu sitter jag hos Sahar och vi ska alldeles strax titta på en jätte rolig film (Rat Race) heter den.
Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig kväll!
// Nazii
 
Här får ni en bild på mig :)

Välkomna.

Välkomna kära läsare.
Denna blogg tillhör Sahaar, Maria & Nazii.
Bloggen kommer handla om allt ifrån, vad vi gör om dagarna,skolan, makeup m.m..
We hope you enjoy this  =)


RSS 2.0