BÄST




HJÄRTA


& du är BÄÄÄST !

FASHION WEEK

NORRKÖPINGS FASHION WEEK BÖRJAR PÅ MÅNDAG!
PÅ TISDAGEN HAR JAG MIN VISNING, FÖRVÄNTAR MIG ATT NI KOMMER VARA PÅ PLATS!
BILJETTER KÖPES HOS MIG ELLER PÅ HÅRVÅRDSBAREN FÖR ENDAST 100 KR !
DET KOMMER BLI SÅ GRYYYYYMMMMT !



GALEN PÅ SKOLAN !

jag blir snart galen satt jag hoppar ut från balkongen ! JAG ORKAR INTE MER .. oh precis gjort min filmanalys bara den blir lika bra för min lärare som för mig?
fullt upp med fashion week som kommer vara på arbis v.43 KOM KOM KOM , vår visning kommer vara på tisdagen v.43....
snart kommer vi med på tv, tidningen och är med på radion east FM :D cheeeck ittt ! /mariah




turkeeeeeeeey !










och så tack för världens underbaraste semester och födelsedags present! /marija

testar nu med bilderna..











TACK ALLA FÖR ATT NI GJORDE MIN FÖDELSEDAG TILL DEN BÄSTA ! /marija

HEJ

hej alla jag mås super ! har haft massa att göra därför har det inte blivit någon upptadering från min del..
ni skulle fått massa bilder nu . men fan det är så segt att upptadera. testar senare./m


091004

Hejsan!
Sitter hemma just nu tillsammans med Sahaar&Tamaraa,kom ut från duschen precis så jag tänkte blogga lite snabbt för snart ska det ses på film här :).Final Destination4 ska det bli!
Helgen har varit UNDERBAAR,för min del iaf..

I fredags var jag i linköping och jobbade på Ladies Night i LHC..mycket trevligt,skrev på kontrakt och nu har jag ett jobb,åkte hem vid 11 någongång och träffade my gurls som var helt fulla och jobbiga,men det brydde inte jag mig om :D.Jag tog en dusch och la mig för att jag skulle upp tidigt på morgonen,åkte och träffa min älskling i lördags och på kvällen när jag kom hem var gurlsen fulla IGEN och jobbiga..jaa NI VAR JOBBIGA men guess what?inte brydde jag mig om det jag gick och la mig o sov igen.
vaknade imorse vid 10 och väckte alkisarna och självklart vill Jemma åka och bada i badhuset för att det var en seg söndag..och det gjorde vi..Jag,Arben,Sahaar,Jemma & Fadi åkte iväg till badhuset och hade massa kul i badet..alla bara dränkte varandra :S..

Efter badet åkte vi vidare till Söderköping och käka i Kristinas pizzeria..MYCKET GOD mat måste jag säga..Jahopp och nu är vi hemma och ska kolla på film o mysa..imorn blir det plugga plugga plugga..
Ser fram emot helgeeen!!
Nu ska vi nämligen kolla på filmen så jag avslutar här!

Ha en trevlig fortsättning alla.



I'm out / Nazii



     


rosa vit orange

svrat lila grå blå grön osv..  aaa jag fick bara lusten och blogga, jag är så sämst på blogga fan, förut var jag bäst på att skriva hela tiden. jag sitter knappt vid datan bara hemma hos nazi, varför vet jag inte. reflex..

neeej ufft jag orkar inte blogga mer, det är så trist. vet itne vad jag ska säääga. förutom ÅÄÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHH WÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHH. u rock my tizzziii intoo yooour.. nu ska jag ladda ner en film.. PusssssiiiiiiPysssss /// sahaar

RSS 2.0